BIST 10.899
DOLAR 32,22
EURO 34,97
ALTIN 2.480,12
HABER /  DÜNYA

Dönüş çilesi devam ediyor

Ramazan Bayramı tatilinin ardından vatandaşların İstanbul’a başlayan dönüş yolculuğu, TEM Otoyolu ve D-100 Karayolunda yoğunluğa neden oluyo...

Abone ol

Ramazan Bayramı tatilinin ardından vatandaşların İstanbul’a başlayan dönüş yolculuğu, TEM Otoyolu ve D-100 Karayolunda yoğunluğa neden oluyor. Yalova-İzmit D-130 Karayolu ve TEM Otoyolu Ankara-İstanbul istikametine doğru süren yoğun trafik, gün boyunca zaman zaman artarak devam ediyor.

YOĞUNLUK AZALMADI.
Yalova-İzmit D-130 Karayolunu kullanan ve TEM Otoyolu Ankara-İstanbul istikametine giden araçlar, Kocaeli TEM geçişlerinde yoğun trafiğe neden oluyor. Ayrıca, İzmit’te Kandıra Turnike girişinden gelen araçların da TEM’e girmesi araç sayısını arttırıyor. Gebze’ye sefer yapan Yalova Topçular Feribot iskelesinde ise yoğunluk azalmazken, Dilovası rampası ve Körfez-Hereke arası İstanbul istikametinde ise yoğunluk zaman zaman artıyor.

İSTANBUL YÖNÜ SIKIŞIK
Bayram öncesi Ankara istikametine doğru olan yoğunluk, bayram sonrası yerini İstanbul istikametine bıraktı. Bayramın bir ve ikinci günü oldukça sakin olan TEM Kocaeli geçişi ve D-100 Karayolu, dünden itibaren artan yoğun trafikle zaman zaman bazı noktalarda durma noktasına geliyor. Bazı vatandaşların araçları arıza yaparken, sıcak havanın da etkisiyle insanlar zor anlar yaşıyor. Öte yandan, tatilcilerin bayramın bitimiyle dönüşe geçmesi ile TEM Otoyolu üzerinde trafik ekipleri geniş güvenlik önlemleri alarak, olumsuz durumlar için önlem alıyor.
(İHA)