BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Donald Trump One Direction’ı ‘Kızıyla tanışmadılar’ diye otelinden attı!

Gençler arasında popüler dünyaca ünlü Britanyalı müzik grubu One Direction’ın elemanlarından Liam Payne, geçmişte kızıyla tanışmayı reddettikleri gerekçesiyle ABD Başkanı Donald Trump’ın otelinden atıldıklarını açıkladı.

Abone ol

Özellikle ergenlik çağındaki gençler arasında popüler dünyaca ünlü Britanyalı müzik grubu One Direction’ın elemanlarından Liam Payne, geçmişte kızıyla tanışmayı reddettikleri gerekçesiyle ABD Başkanı Donald Trump’ın otelinden atıldıklarını açıkladı.

"BİR SEFERİNDE TRUMP BİZİ OTELİNDEN ATMIŞTI"

Payne, “Bir seferinde Trump bizi otelinden atmıştı” dedi.

“İnanamazsınız” diye devam eden genç müzisyen şunları anlattı: “Uyuduğumuz sırada menajerimizi aradı. ‘Uyandır onları’ dedi. Ben ‘Hayır’ dedim ve yeraltındaki garajı kullanmamıza izin vermedi. New York’ta dışarı çıkmamız mümkün değil. New York bizim için acımasız. O da (Trump) ‘Tamam, o zaman ben de sizi otelimde istemiyorum’ dedi. Biz de ayrılmak zorunda kaldık.”

Trump’ın başkanlığı döneminde de yanından ayırmadığı kızı Ivanka Trump’ın dışında 24 yaşında Tiffany Trump isimli bir başka kızı daha var. Payne, olayda Trump’ın hangi kızının kendileriyle tanışmak istediğini belirtmese de, grup üyeleriyle aynı yaş grubunda olan Tiffany’nin One Direction hayranı olduğu sanılıyor.