BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  MEDYA

Dolunay final mi yapacak 15. yeni bölüm fragmanı

Star TV'nin ilgiyle izlenen dizisi Dolunay final mi yapıyor? Salı günü 15.bölümüyle ekrana gelecek olan Dolunay'ın final yapacağı iddia edildi. Dolunay yeni bölüm fragmanı ve tüm detaylar internethaber'de.

Abone ol

Başrollerini Özgecan Gürel ile Can Yaman'ın paylaştığı Dolunay, 10 ekim tarihinde 15.bölümüyle ekrana gelecek. Nazlı ve Ferit'in evleneceği Dolunay'ın sosyal medyada final yapacağı konuşuluyor.

İddiaya göre yaz aylarının başlarında yayın hayatına başlayan Dolunay final yapacak. Star Tv'nin iki yaz dizisi olan Ateşböceği ve Dolunay'ın final yapacağı sosyal medyada konuşuluyor. Bugün çıkan haberlere göre Ateşböceği 22 Ekim tarihinde final yapacak.

DOLUNAY FİNAL YAPABİLİR Mİ?

Bu iki dizide yapımcı ve kanal sadece 13 bölüm için anlaştı fakat Dolunay reytinglerde üst sıralarda yer almaya devam ediyor. EDHO başlamadan önce reytinglerde birinciliği kimseye kaptırmayan ve şimdi de ilk ikide yer alan dizinin final yapma ihtimali biraz uzak. Reytinglerde iyi giden dizinin ise senaryo konusunda büyük bir sıkıntı yaşadığı belli oluyor. Bakalım ilerleyen zamanlarda Dolunay ile ilgili hangi bilgileri elde edeceğiz.