BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Dolunay dizisi fragman star tv ilk bölüm ne zaman saat kaçta?

Yaz döneminin gelmesiyle birlikte ekranlarda yaz sezonu da başladı. Yaz dizilerinden biri olan Dolunay ne zaman başlayacak hangi kanalda? Dolunay ilk bölüm fragmanı, konusu ve oyuncuları tüm detaylar internethaber'de.

Abone ol

Dolunay dizisi oyuncuları ve konusu belli oldu. Dolunay dizisi ilk bölüm bu akşam Star Tv'de başlıyor. Dolunay dizisi konusu ne oyuncuları kim? Dolunay dizisi ilk bölüm fragmanı ve tüm detaylar internethaber'de.

Dolunay dizisi başlamaya hazır. Yaz dizilerinin başladığı şu günlerde romantik komedi dalındaki Dolunay bir fark yaratmaya hazırlanıyor. Tanıtım fragmanlarıyla beğeni toplayan Dolunay hem konusu hem de oyuncu kadrosuyla tam bir gençlik dizisi. Dizi macera ve sürprizlerle dolu bir aşkın hikayesini anlatıyor. Kiraz Mevsimi dizisiyle tanınan Özge Gürel'in profesyonel bir aşçı olmak isteyen Nazlı'yı, İnadına Aşk ile tanınan Can Yaman'ın ise aşka küsmüş bir adam olan Ferit'i canlandırdığı Dolunay bu akşam ekranlarda olacak.

DOLUNAY DİZİSİNİN KONUSU NE?

Profesyonel bir aşçı olmak isteyen Nazlı (Özge Gürel), Japon mutfağını öğrenerek kendi restoranını açma hayalleri kurar. Öğrenci evini geçindirmek için ek iş için tanışmadığı patronu Ferit'in ( Can Yaman) özel aşçısı olur. Zengin iş adamı Ferit ve Nazlı, çeşitli tesadüflerle yakınlaşır ve imkansız olan bir aşkın kapısını aralar.

DOLUNAY DİZİSİNİN OYUNCULARI KİM?

Can Yaman: Ferit

Özge Gürel: Nazlı

Hakan Kurtaş: Deniz

Necip Memili: Hakan

Öznur Serçeler: Fastoş

İlayda Akdoğan: Asuman

Türkü Turan: Alya