BIST 9.679
DOLAR 32,52
EURO 34,79
ALTIN 2.420,71
HABER /  GÜNCEL

Doktordan eski eşe şok suçlama!

Doktordan meslektaşı olan eski eşine şok suçlama.

Abone ol

İç hastalıkları uzmanı Dr. Berrin Yavuz, eski eşinin oğlunu kobay olarak kullandığını iddia etti ve oğlunun babasıyla olan şahsi ilişkisinin kaldırılmasını istedi. Homeopati uzmanı Baba Hasan Gökhan Şentürk, suçlamaları reddederek, homeopati yöntemini oğlunun faydası için kullandığını belirterek, "Bu ilacı herhangi bir zararı olmadığı için oğluma veriyordum" dedi.

İç hastalıkları uzmanı Doktor Berrin Yavuz, meslektaşı olan eşi Hasan Gökhan Şentürk'ten 2005 yılında boşandı. Çiftin oğullarının velayetini anneye veren mahkeme, babanın çocuğuyla "şahsi ilişki" kuracağı günleri de belirledi. Dr. Berrin Yavuz, boşandıktan 7 yıl sonra eski eşini yeniden mahkemeye verdi. Mahkemenin belirlediği günler dışında da oğlunun babasıyla görüştüğünü söyleyen Dr. Yavuz, "Oğlum babasıyla her görüşmesinden sonra eve huzursuz ve öfkeli döndü. Bana ve anneme karşı öfkeli davranışlar sergiledi. Okulda derslerine konsantre olamadı" iddialarında bulundu.

Dr. Yavuz, dilekçesinde şu görüşlere yer verdi: "Eski eşim ve annesi, çocuğumu bana karşı hep kışkırtıyor. Babası, oğlumuza sürekli bağırıyor ve ona karşı agresif tavırlar sergiliyor. Uzmanlık alanı olduğunu iddia ettiği, 'hipnoz ve homeopati' yöntemleriyle çocuğuma ilaçlar vermekte, kafasına bir takım elektrotlar takarak testler yapıp, oğlumuzu denek olarak görüp, onun can güvenliğini ciddi tehlikeye sokmaktadır." Eski eşinin tüm sorumluluklardan kaçtığını da öne süren Dr. Yavuz, oğlunun tüm okul giderlerini tek başına karşıladığını da iddia etti.

Mahkemeden, 13 yaşındaki oğullarının babasıyla olan "şahsi ilişkisinin" kaldırılmasını isteyen anne Yavuz, davalının ortak çocukları için her ay 2 bin TL "iştirak nafakası" ödemesinin sağlanmasını da talep etti.