BIST 10.159
DOLAR 32,18
EURO 35,06
ALTIN 2.471,92
HABER /  GÜNCEL

Doğum gününde ortadan yok oldu

Adana'Da 19 yaşındaki genç kız elbise almaya çıkıyorum dedi ve evine bir daha dönmedi. İşte yaşanan o olay

Abone ol

ADANA'da doğum günü partisi önce kendisine elbise almak için alışverişe çıkan 19 yaşındaki Celile Sakar, ortadan kayboldu. 5 gündür bulunamayan genç kızın ailesi kızlarının hayatından endişe ediyor. En son bir alışveriş merkezinin güvenlik kameralarında görülen Sakar'ın kaçırıldığını düşünen anne 45 yaşındaki Hülya Sakar, "Beni öldürdün yavrum" diye gözyaşı döktü.

Akdeniz Mahallesi'nde oturan Celile Sakar, 26 Nisan günü 19'uncu yaşına girmenin heyecanıyla doğumgünü hazırlıklarına başladı. Anne Hülya Sakar da kızı için pasta siparişi verip, akrabalarını eve çağırdı. Doğum gününü kutlayacak olan Celile Sakar, annesinden birkaç saatliğine izin isteyip, çok beğendiği bir elbiseyi satın almak için çarşıya çıktı. Evden ayrılmasından sonra ise Celile Sakar'dan bir daha da haber alınamadı.

En son Çakmak Caddesi'nde bir mağazanın vitrinine bakarken görülen Celile Sakar'ın cep telefonuna ulaşamayan yakınları, durumu polise bildirip yardım isterken, genç kızın ailesinin yaşadığı evi ise taziye evi görüntüsüne büründü. 5 gündür, kayıp kızının albüm fotoğraflarına bakıp öpen anne Hülya Sakar, Celile'nin kaçırılmış olabileceğini belirterek, "Beni öldürdün yavrum" diye gözyaşı döktü.

Kızının cep telefonuna ulaşamadıklarını bildiren baba 45 yaşındaki Oktay Sakar da "Kızım başına her ne gelirse gelsin, nerede olursan ol. Yeter ki bir telefon aç, sesini duyur. Sağ olduğunu, sağlıklı olduğunu bilelim" çağrısı yaptı.