BIST 9.717
DOLAR 32,51
EURO 34,90
ALTIN 2.440,79
HABER /  GÜNCEL

Diyarbakır'da AVM'ye ses bombası atıldı!

Diyarbakır’da yüzleri maskeli bir grup, alışveriş merkezine 3 el yapımı patlayıcı ve taşlarla saldırdı.

Abone ol

Diyarbakır’da yüzleri maskeli bir grup, alışveriş merkezi Ceylan Karavil Park’a el yapımı patlayıcılar ve taşlarla saldırdı. Saldırı üzerine büyük panik yaşayan müşteriler sağa sola kaçıştı. Başka bir olayda polise el yapımı patlayıcı atmak isteyen 19 yaşındaki S.T.'nin patlayıcının elinde patlaması sonucu sol kolu koptu.

Edinilen bilgilere göre olay, saat 19.00 sıralarında meydana geldi. Kayapınar ilçesi Şanlıurfa yolu üzerinde bulunan kentin en büyük alışveriş merkezi Ceylan Karavil Park’ın önüne gelen yüzleri maskeli bir grup, alışveriş merkezine 3 el yapımı patlayıcı ve taşlarla saldırdı.

Patlamalar üzerine içeride bulunan müşteriler büyük panik yaşayarak, sağa sola kaçıştı. Bağrışmalarla yankılanan alışveriş merkezinin esnafı ise kepenklerini kapattı. Bir süre sonra polisin olay yerine gelmesi üzerine maskeli grup kaçtı.

Can kaybının ya da yaralananın olmadığı olayda alışveriş merkezindeki bazı işyerlerinin camı kırılırken, duvarlarında da hasar oluştu. Polis, olay yerinde incelemelerde bulundu.

KOLU KOPTU

Diyarbakır'ın merkez Yenişehir İlçesi'nin Şehitlik Semti'nde S.T., yoldan geçen polis aracına el yapımı patlayıcı atmak isterken, patlayıcı elinde infilak etti. Olay yerine çağırılan ambulansla Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan S.T.'nin sol kolunun koptuğu belirtildi. Hastanede tedavisi süren S.T. ile ilgili polis soruşturma başlattı.