BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Diyarbakır patlaması son dakika şehit sayısı yükseldi

DİYARBAKIR patlaması son dakika haberlerine göre PKK saldırısı Çınar ile Bismil ilçeleri arasında meydana geldi. Diyarbakır patlamasında şehit sayısı yükseldi. Patlamada 4'ü polis 2'si sivil olmak üzere 6 kişi şehit oldu.

Abone ol

DİYARBAKIR 'ın Çınar ile Bismil ilçeleri arasında bomba yüklü araçla saldırı düzenlendi. Patlamada ölenlerin sayısına ilişkin ilk resmi açıklama Diyarbakır Valiliği'nden geldi. Valilik saldırıda 4 polis şehit düştüğünü, 1'i çocuk 2 sivil şehit oldu, 25 kişi ise yaralandı.

Dün saat 13.15 sıralarında Diyarbakır-Mardin karayolu Çınar ilçesi girişinde bulunan Murat Uçar Trafik merkezine teröristler tarafından saldırı düzenlendi. Bombalı araçla yapılan saldırıda 4'ü polis olmak üzere 6 kişi şehit olurken 21 kişi ise yaralandı.

KURTULMUŞ: 6 ŞEHİDİMİZ VAR

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanan Bakanlar Kurulu sonrası açıklama yapan Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş hain saldırının bilançosunu açıkladı.

Kurtulmuş hain saldırıda 4'ü polis olmak üzere 6 kişinin şehit olduğunu ve saldırıda 21 kişinin de yaralandığını açıkladı. 

BOMBA YÜKLÜ ARAÇLA SALDIRI

Diyarbakır'da Trafik Denetleme Amirliği'ne saldırı düzenlendi. Saldırı bomba yüklü araçla gerçekleştirildi.

5 METRE GENİŞLİĞİNDE 10 METRE DERİNLİĞİNDE ÇUKUR OLUŞTU

Saldırı sonrası bölgeden gelen bilgilere göre, patlama sonrası genişliği 5 metre derinliği 10 metre olan bir çukur açıldı.

KISA SÜRELİ ÇATIŞMA YAŞANDI

Saldırı sonrasında bölgeye giden takviye kuvvetlerle teröristler arasında kısa süreli çatışma yaşandığı bildirildi.

BÖLGEYE ÇOK SAYIDA AMBULANS SEVK EDİLDİ

Kaçan teröristlerin yakalanması için bölgede geniş kapsamlı operasyon başlatılırken, yaralıların hastanelere kaldırılması için bölgeye çok sayıda ambulans, UMKE ve itfaiye araçları sevk edildi.