BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,92
ALTIN 2.422,33
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Arınç AK Parti'nin programına neden katılmadı?

AK Parti'nin dün yapılan 15. yıl kutlama programına partinin önemli isimlerinden Bülent Arınç katılmadı. Arınç programa neden katılmadığını açıkladı.

Abone ol

AK Parti'de önemli görevlerinin yanı sıra Başbakan Yardımcılığı ve TBMM Başkanlığı gibi görevlerde de bulunan Bülent Arınç dünkü programda yoktu.

Peki Arınç davet edildi mi? Bu sorunun cevabını Vatan gazetesinden Ömer Çelik verdi; İşte Arınç'ın Çelik'e yaptığı açıklama;

ARINÇ'A DAVET GİTMEDİ Mİ?

Ak Parti’nin 15. yıldönümü törenlerinde gözlerin aradığı isim Bülent Arınç’tı. Kürsü konuşmalarının ardından Bülent Arınç’ı telefonla aradım, “Davet mi gelmedi?” diye sordum.

PROGRAMA NEDEN KATILMADI?

“Hayır genel bir davet geldi. ‘Sayın dava arkadaşımız’ hitabıyla ‘bekliyoruz’ diye... ama Ankara dışındayım. Bir hafta kadar da Ankara’da olamayacağım. O yüzden davete icabet edemedim” cevabını verdi.

BUNDAN SONRA HER ŞEY DAHA GÜZEL OLACAK

“Sizin katılmamanız dikkat çekti. ‘Herhangi bir sıkıntılı durum mu var’ yorumları yapıldı...” soruma ise “Abdullah Bey de Ahmet Bey de katıldı. Televizyondan izledim, ne kadar güzel bir akşam oldu, takip ettim... Bundan sonra da inşallah her şey daha güzel olacak” yanıtını vermekle yetindi.