BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  MAGAZİN

Diva 2007de dünya evine girecek

Bülent Ersoy, ‘uzun boylu’ ve ‘beyefendi’ olarak tanımladığı sevgilisiyle 2007'nin başında nikah yapacak

Abone ol

Bülent Ersoy, ‘uzun boylu’ ve ‘beyefendi’ olarak tanımladığı sevgilisiyle 2007 yılının ilk aylarında nikah yapmayı planladıklarını söyledi.

Bülent Ersoy, birkaç aydır hayatında değişiklik ve yenilikler olduğunu vurguladı. Ersoy, Antalya Lara’da ‘saray yavrusu’ bir müstakil ev aldığını, İstanbul, Bodrum ve birçok ildeki müstakillerine bir yenisini eklediğini söyledi. Evinin çatı katına da mini havuz yaptırdığını belirten Ersoy, “Yazın gözden uzak güneşleneceğim. Ancak beni havadan helikopterle çekebilirsiniz” dedi.

Halen bir sevgilisi olduğunu belirten Ersoy, kimliği konusunda bilgi vermedi. Nikahsız birlikteliklere karşı olduğunu sözlerine ekleyen Ersoy, en yakın zamanda nikah masasına oturacağını söyledi. “Asla nikahsız yaşamam” diyen Ersoy, “Uzun boylu yakışıklı bir beyefendi. Herşey çok güzel gidiyor. 2007 yılının ilk aylarında nikah yapmayı planlıyoruz” diye konuştu.

Ersoy, balayını da Antalya’da yeni aldığı evde geçirmeyi planladığını kaydetti. Daha sonra sahneye çıkan Ersoy 1.5 saat boyunca sevilen şarkılarını seslendirdi.

kaynak:www.gecce.com