BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Dişi Aslanlar yerle bir

Galatasaray Medikal Park,Avrupa Ligi'nde C Grubu'nda 4. mağlubiyetini aldı.

Abone ol

Galatasaray Medical Park'da işler yolunda gitmiyor. Son olarak Kadınlar Avrupa Ligi'nde Fransa temsilcisi Tarbes'la deplasmanda kaşılaşan Galatasaray Medical Park, C Grubu altıncı maçından 68-57'lik skorla mağlup ayrıldı.

İLK ÇEYREK 8 FARK

Kadınlar Avrupa Ligi'nde art arda üçüncü deplasman maçına Işıl Alben, Tuğba Palazoğlu, Seimone Augustus, Melisa Can ve Sylvia Fowles beşiyle başlayan Galatasaray Medical Park, ikinci dakikayı 6-4'lük skorla üstün geçti. Ancak devam eden süreçte rakibinin serisine engel olamayarak bitime 2:53 kala 24-8 geri düştü. Son bölümdeki gayretiyle farkı sekiz sayıya çekebildi. İlk çeyrek 24-16'lık skorla bitti.

TARBES SERİYLE BAŞLADI

Ev sahibi ekip, ikinci çeyreğe 5-0'lık bir seriyle başladı. Farkın 15'e çıkmasının ardından skora ortak olmak için hamle yapan Galatasaray, Fransa temsilcisinin elinde tuttuğu avantajı lehine çeviremedi. Tarbes GB, periyodun sonunda 5-0'lık yeni bir seri yakaladı. Galatasaray Medical Park, soyunma odasına 43-30 ile mağlup gitmek durumunda kaldı.

GALATASARAY'DAN ÜÇLÜKLER

Karşılaşmanın ikinci yarısına iyi başlayan taraf Galatasaray oldu. Bir buçuk dakika içerisinde Işıl Alben, Doneeka Hodges ve Sylvia Fowles ile yedi sayı üreten Ceyhun Yıldızoğlu'nun takımı, farkı altı sayıya indirdi: 37-43. Daha sonra toparlanan Tarbes GB, çeyreğin tamamlanmasına 2:53 kala skoru 56-47'ye getirdi. Son kısımda üst üste üçer sayılık iki basket bulan Galatasaray, farkı beş sayıya çekti. Ancak dördüncü çeyrekte yalnızca 4 sayıda kaldı. Ve C Grubu'ndaki dördüncü deplasman maçını da 68-57'lik skorla kaybetti.

Galatasaray Medical Park, bu sonucun ardından altı takımlı C Grubu'nda iki galibiyet ve dört mağlubiyetle beşinci sıraya geriledi.