BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,90
ALTIN 2.437,23
HABER /  MEDYA

Diriliş Ertuğrul 93.yeni bölüm fragmanı Ertuğrul geri dönüyor

TRT 1'in çarşamba günleri ilgiyle izlenen dizisi Diriliş Ertuğrul 93.yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Diriliş Ertuğrul yayınlanan son bölümüyle büyük ilgi çekmişti. Peki Diriliş Ertuğrul yeni bölümde ne olacak? Diriliş Ertuğrul 93.bölüm fragmanı haberimizde.

Abone ol

Diriliş Ertuğrul geçtiğimiz hafta 4.yeni sezona başladı. Diriliş Ertuğrul yayınlanan son bölümde nefesler tutuldu. Peki Diriliş Ertuğrul yeni bölümde neler yaşanacak? Diriliş Ertuğrul 93.bölüme gelin hep birlikte bakalım.

Ertuğrul, mağaradan çıkarılıp Simko'nun kurduğu tuzağa ilerler. Ardından köle tacirlerine esir düşmemek için savaşır. Ama esir düşmekten kurtulamaz. Ertuğrul ve köleler ayaklanıp Simko'nun elinden kurtulurlar. Ulak, Ares'e Ertuğrul'un yaşadığı haberini getirir. Artuk Bey, beyliğe talip olur. Bahadır Bey obaya gelir ve kardeşi Candar Bey'den kalan beyliğe sahip olmak ister. Saadettin Köpek'in elinde okla Ertuğrul beyi vurup vurmayacağı ise dizinin yeni bölümü yayınlandıktan sonra anlaşılacak. 

REYTİNGLERE NASIL BAŞLADI?

Geçtiğimiz hafta yeni sezon yeni bölümüyle ekrana gelen Diriliş Ertuğrul'da nefesler tutuldu. Herkes merakla Diriliş Ertuğrul'un reytinglerde ne yapacağını merak etti. Diriliş Ertuğrul reytinglere birinci sıradan giriş yaptı.