BIST 10.337
DOLAR 32,26
EURO 34,67
ALTIN 2.393,94
HABER /  GÜNCEL

Diriliş Ertuğrul 75. bölüm fragmanı yayınlandı!

Diriliş Ertuğrul 75. bölüm fragmanı yayınlandı. Diriliş Ertuğrul yeni bölümü heyecan yine dorukta. TRT'nin büyük beğeni toplayan dizisi Diriliş Ertuğrul'un yeni bölüm neler yaşanacak? Diriliş Ertuğrul yeni bölüm detayları ve son bölüm özeti haberimizde.

Abone ol

Diriliş Ertuğrul 75. bölüm fragmanı dizi severleri heyecanlandırdı. Trt'nin Çarşamba akşamları ekrana gelen reyting rekortmeni dizisi Diriliş son bölümünde heyecan doruktaydı. Diriliş Ertuğrul son bölümde Ertuğrul Bey tuzağa düştü. başına geleceklerden habersiz kaleye giden Ertuğrul Bey , alpları ile kalede mahsur kaldı. Diriliş Ertuğrul 75. yeni bölüm fragmanı detayları haberimizde.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 75. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Diriliş Ertuğrul 75. bölüm fragmanında Ertuğrul Bey ve alpları Tekfur’la dostluk ilişkisi kurdu. Fakat hain emelleriyle bu oyunu bozmak isteyen Vasilius boş durmadı. Şimdiki planı Ertuğrul’un hanında Tekfur’u öldürterek Ertuğrul’u zor durumda bırakmak olan Vasilius, Türklerle Bizans arasında savaş başlatmak için uğraş içine girdi. Peki, Vasilius bu planında başarıya ulaşacak mı?

Diriliş Ertuğrul 75. yeni bölümü ile ilgili merak edilen başka bir konuda Aslıhan ile Saadettin Köpek'in evlilik isteğine Candar Bey'in ne söyleyeceği. Aslıhan’a ilgisi olan Sadettin Köpek, Ural’ın da desteğiyle Candar Bey’den Aslıhan’ı istedi. Peki bu teklife Candar Bey ne diyecek? Önceki bölümlerde babasına mutlak itaat sözü veren Aslıhan, Saadettin Köpek ile evliliğe olumlu yaklaşacak mı? Bu meselede Aliyar’ın tutumu ne olacak?

Diriliş Ertuğrul dizisinin 75. bölümüne dair akıllarda soru işareti bırakan başka bir konusu ise Kutluca'nın tavrı. Daha önce Çolpan’la birlikte Toktamış Bey’i öldüren Aybüke, Kutluca tarafından sorguya çekilmişti Bu tehlikeli durum Çolpan’a yansıtılınca Çolpan hemen harekete geçerek acımadan Aybüke’yi öldürmüştü. Gün geçtikçe Çavdar Obasında gördüğü kirli işlerden rahatsız olan Kutluca bu konu ile ilgili nasıl bir tavır içinde olacak? Bu ölümün bir cinayet olduğunu öğrenebilecek mi? Öğrenirse ne yapacak?

Başrollerinde Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan, Esra Bilgiç’in yer aldığı, yeni sezonda Kürşat Alnıaçık, Lebip Gökhan gibi oyuncularla kadrosunu genişleten TRT 1’in rekortmen dizisi Diriliş Ertuğrul 76. yeni bölümü ile  1 Şubat Çarşamba akşamı saat 20:00'da Trt1'de.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Büyük bir oyun içerisine düşmüş Ertuğrul Bey ve alpları kalede mahsur kalmıştır. Düştükleri tuzaktan habersizdirler. Sultanın sulhu tesis etmekle görevlendirdiği Ertuğrul Bey şimdi savaş çıkarmakla suçlanmaktadır. Her türlü tuzağı zekasıyla ve bileğinin gücüyle def etmeyi başaran Ertuğrul sultana verdiği söz gereği kılıcını kullanmamaktadır fakat düşman saldırılarını arttırmaktadır. Ertuğrul’un bu saldırılara karşı yeni stratejisi ne olacaktır? Candar Bey’in evinde misafir olan Sadettin Köpek, Aslıhan’a karşı duygusal bir yönelim içerisindedir. Bunu farkeden Ural, Sadettin Köpek’i evliliğe teşvik eder. Saadettin Köpek ne yapacaktır?Aşka susamış olan Bamsı’nın gönlü mucize şekilde karşısına çıkmış Helena’ya kaynar. Helena ise Bamsı’yı kendilerinin kervanına saldıran kişi olarak bilmektedir. Helena gerçeği öğrenecek midir? Bamsı’nın duyguları karşılık bulacak mıdır?

DİRİLİŞ ERTUĞRUL KONUSU

Diriliş: Ertuğrul, yapımcılığını Tekden Film'in üstlendiği, senaryosunu Mehmet Bozdağ'ın yazdığı,yönetmenliğini Metin Günay'ın yaptığı, başrollerini Engin Altan Düzyatan,Esra Bilgiç, Kaan Taşaner, Didem Balçın, ve Hülya Darcan'ın paylaştıkları televizyon dizisidir. İlk bölümü 10 Aralık 2014 tarihinde TRT 1 ekranlarında yayınlandı. İlk bölümün yayınlanmasının ardından yayınlandığı günün AB grubu reyting sıralamasında 1. sırada yer aldı. Ayrıca dizi 2015 yılının en iyi dizisi ödülünü aldı.

Dizinin ilk sezon hikayesi 13. yüzyılda Kayı Boyu'nun Tapınak Şövalyeleri'ne karşı olan mücadelelerini konu almaktadır. Dizinin ikinci sezon hikayesi ise 13. yüzyılın ortalarında yine Kayı Boyu'nun bu sefer Moğollar’a karşı olan mücadelelerini konu almaktadır. Dizi için 6 ay kadar hazırlık yapılmıştır. Oyuncuların tamamına at binicilik dersleri verilirken, erkek oyunculara bıçak ve kılıç kullanma dersleri verildi.