BIST 9.113
DOLAR 32,38
EURO 35,06
ALTIN 2.326,36
HABER /  MEDYA

Diriliş Ertuğrul 100.bölüm fragmanı özel bölüm mü olacak?

Diriliş Ertuğrul 100.bölüm fragmanı şimdiden merak edilmeye başlandı. 27 Aralık 2017 Çarşamba günü ekrana gelecek olan Diriliş Ertuğrul 100.bölümde neler olacak? Yayınlanan son bölümüyle büyük ilgi gören Diriliş Ertuğrul 100.bölüm fragmanı ve tüm detaylar internethaber'de.

Abone ol

TRT 1'in ilgiyle takip edilen tarihi dizisi Diriliş Ertuğrul geçen hafta ekrana gelmemişti. 99.bölümüyle bu akşam ekrana gelen Diriliş Ertuğrul nefesleri kesti. Peki Diriliş Ertuğrul 100.yeni bölümde neler olacak?

Ertuğrul, Aslıhan ve Turgut’un zehirlenmesinden ötürü kale baskınına gidememiş, zehri yapan otacının peşine düşmüştü. Ares’in verdiği malumatla zehri yapan otacının mağarasına ulaşmış ve Artuk Bey’in orada yaptığı panzehiri yetiştirip Turgut ve Aslıhan’ı kurtarmıştı. Artuk Bey, otacının mağarasında Sultan Alaeddin’e verilen zehrin yapıldığı otu da bulmuş ve durumu Ertuğrul’a bildirmişti. Bu sayede Bahadır Bey de idamdan kurtulmuş, Ertuğrul bu işi Emir Saadeddin’in yaptığını anlamıştı. Kale baskınını erteleyen Ertuğrul’un yeni planı bomba etkisi yarattı. En merak edilen konulardan biri ise zehirleme ithamından aklanan Bahadır Bey, Ertuğrul’a karşı ne yapacağı oldu.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 100.BÖLÜM FRAGMANI

100.BÖLÜME ÖZEL BİR ŞEY OLACAK MI? Herkes merakla 4 sezondur ekranlara gelen ve ilgiyle takip edilen Diriliş Ertuğrul'un 100.yeni bölümüne özel herhangi bir olay olacak mı merak ediyor.