BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Ankara'da silahlı saldırı: Baba ve oğula kanlı infaz!

ANKARA'da seyir halindeki araca silahla ateş açıldı. Araçta bulunan baba olay yerinde hayatını kaybederken, hastaneye kaldırılan oğlu da tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ankara Valiliği, Altındağ ilçesinde meydana gelen silahlı saldırıda olayın faili E.K.’nin yakalandığını duyurdu.

Abone ol

ANKARA'nın Altındağ ilçesinde E.K, eşinden ayrılmasına neden olduklarını iddia ettiği eski kayınbiraderi Muzaffer Çelik ve oğlu Tamer Çelik'e Dr. Sami Ulus Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde ateş açtı. Dün yaşanan olayda ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan baba ve Tamer Çelik, hayatını kaybetti. Eski eniştesi E.K. tarafından açılan ateş sonucu ağır şekilde yaralanan Taner Çelik de kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

Bu sırada çocuğunu tedavi ettirmek üzere hastanede bulunan Keçiören İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru Mehmet Ali Kurt, silah sesleri üzerine çocuğunu bırakarak olaya müdahale etti. Bir süre cinayet zanlısı ile boğuşan Kurt, kaçmaya çalışan E.K.'yi etkisiz hale getirdi, silahına el koydu. 

Gözaltına alınan şüpheli Cinayet Büro Amirliği ekiplerine teslim edildi.

“HER İKİ TARAFTA KARŞILIKLI OLARAK ATEŞ ETTİ BİRBİRİNE”

Olay esnasında oradan geçmekte olan bir vatandaş olayı şöyle anlattı:

“Olayı gördüm yalnız silah seslerinden dolayı fazla dışarı çıkamadık. Kör kurşuna gitmemek için. Bir yaralı olduğunu gördüm. Kırmızı bir arabanın yanında yerdeydi. Saldırgan kişide yanı başına oturmuştu ve oda yaralıydı. Bir tanesi de arabanın içerisindeydi ve muhtemelen ölmüştü. Diğer arabanın içerisinde olan kişiyi de çıkartarak kalp masajı yapmaya başladılar. Daha sonra ekipler geldi buraya. Saldırgan da silahla yaralanmıştı ve ayrıca darp edilmişti. Her iki tarafta karşılıklı olarak ateş etti birbirlerine.”

VALİLİK’TEN BAŞKENT’TEKİ ÇATIŞMAYA İLİŞKİN AÇIKLAMA

Ankara Valiliği, Altındağ ilçesinde meydana gelen silahlı saldırıda olayın faili E.K.’nin yakalandığını duyurdu.

Ankara Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, “20.12.2017 günü saat 15.30 sularında Altındağ ilçesi Babür Caddesi’nde, aile içi anlaşmazlık sebebiyle meydana gelen silahlı saldırıda, 2 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 1 vatandaşımız ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılmıştır. Olayın faili E.K., polis memuru tarafından suç aletiyle birlikte yakalanmıştır” denildi.