BIST 10.657
DOLAR 32,06
EURO 34,81
ALTIN 2.423,18
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Din görevlileri yemekte buluştu

Karabük'ün Yenice ilçesi, Yortan Beldesi ve mahalleri ile köylerde görev yapan din görevlileri kaynaşma yemeğinde bir araya geldi.

Abone ol

Yenice İlçesi Diyanet-Sen İlçe temsilciliğinin önderliğinde gerçekleştirilen kaynaşma yemeğine, Karabük Diyanet-Sen Şube Başkanı Fazıl Özçelik, Araştırmacı -Yazar Hüseyin Ersoy, Yenice Diyanet - Sen Temsilcisi Şinasi Kocakaya, Yenice ilçesi, Yortan Beldesi ve mahalleri ile köylerinde görev yapan din görevlileri katıldı.

Diyanet-Sen Yenice temsilcisi Şinasi Kocakaya, imamlar olarak yılda bir olsun bir araya gelmek için böyle bir yemeği tertip ettiklerini söyleyerek, "Aramadığımız din görevlisi arkadaşımız kalmadı. Kimseyi aramamazlık etmedik. Herkesle bu güzel yemeği paylaşmak istedik" dedi.

Diyanet-Sen Karabük Şube Temsilcisi Fazlı Özçelik ise "Sendikalarımız birlik beraberliğin pekiştirmiş çalışmalarını yeni kazanımlar elde ettirme kurumsal manada çalışanlara hizmet etmek amacıyla kurulmuş tüzel kişilerdir.

Yenice İlçe temsilciliğimize seçilen Şinasi Kocakaya ve yeni yönetim kurulu arkadaşlarımıza hayırlı olsun dileklerimi iletiyor. Düzenlenen bu kaynaşma yemeğine emeği gecen başta Şinasi Kocakaya olmak üzere yönetimine çok teşekkür ediyorum" dedi.
Kaynaşma yemeğine katılanlar daha sonra hep birlikte bir hatıra fotoğrafı çektirdi