BIST 10.209
DOLAR 32,42
EURO 34,76
ALTIN 2.401,23
HABER /  GÜNCEL

Di Maria Manchester United yolcusu mu?

İngiliz gazetesi Daily Star Manchester United'ın, Real Madrid yıldızı Angel Di Maria'nın peşinde olduğunu yazıyor. Evening Standart'a göre de Louis van Gaal, Hollandalı oyunculara sıcak bakıyor.

Abone ol

İngiliz gazetesi Daily Star Manchester United'ın, Real Madrid ve Arjantin yıldızı Angel Di Maria'nın peşinde olduğunu yazıyor.

İspanyol devi Bayern Münih'ten Toni Kroos'u imzaladıktan sonra, Şampiyonlar Ligi madalyalı Di Maria'nın bu yaz Bernabeu'dan uzaklaşacağı söylentileri ağırlık kazandı.

PSG patronları kanat oyuncusu için istenen fiyat yüzünden devreden çıktı.

Fransa şampiyonu PSG, FIFA'nın Finansal Fair Play düzenlemeleri tarafından kendilerine dayatılan yaptırımlar ile başa çıkmak için mücadele ediyor.

Henüz bunu başaramamış görünüyor.

Fransız klübünün sahibi Nasır el Halife "Biz, Real Madrid ile Angel di Maria'yı tartıştık; çok pahalı geldi ve artık tartışmalar durdu" dedi.

Bunun ardından İngiltere'nin köklü klübü Manchester United'ın, 26 yaşındaki oyuncunun transferinde öne geçtiği anlaşılmakta.

Manchester United, Daley Blind'i de istiyor

Diğer bir İngiliz gazetesi Evening Standart'a göre, Manchester United'ın Hollandalı hocası Louis van Gaal Hollandalı oyunculara sıcak bakıyor.

Daley Blind, adı Manchester United ile bağlantılı anılan oyunculardan biri.

Louis van Gaal Hollandalı oyuncuların fiyatlarının kalitelerine nazaran düşük olması nedeniyle, önümüzdeki haftalarda bazı yurttaşlarını imzalamak için ikna olabileceğini itiraf etti.

Bu sözler, Hollandalı Daley Blind'in bu yaz Old Trafford'tan bir teklif gelirse bunu reddetmekte zorlanacağını söylemesini izliyor.

Hollandalılar kaliteye göre ucuz

Louis van Gaal, bu yaz Dünya Kupası'nda Blind'in de üyesi olduğu Hollanda milli takımını üçüncü sıraya taşıdı.

Hollandalı hoca Sunday Mirror gazetesine verdiği mülakatta, "Hollandalı oyuncular genellikle diğer milletlerden oyunculara nazaran daha ucuzdur ve Hollanda'da çok iyi eğitildiklerine inanıyorum" dedi.

"İstediğim düzeyde olan Hollandalı oyuncuları imzalarım."

Van Gaal "Tabi her oyuncu İngiltere Premier Ligi'nde üst düzeyde oynayabilir seviyede olmak zorunda" diye ekledi.

Red Devils lakaplı United yaz boyunca Kevin Strootman ve Nigel de Jong gibi diğer Hollandalı yıldızlar ile de ilişkilendirildi.