BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Devletin zirvesi mezuniyet töreninde

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Harp Akademileri Komutanlığı’nda düzenlenen 2012-2013 Eğitim ve Öğretim Yılı Me...

Abone ol

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Harp Akademileri Komutanlığı’nda düzenlenen 2012-2013 Eğitim ve Öğretim Yılı Mezuniyet Törenine katıldı.
Harp Akademileri Komutanlığı’nda düzenlenen 2012-2013 Eğitim ve Öğretim Yılı Mezuniyet Törenine Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ile Genelkurmay Başkanı Necdet Özel ile davetliler katıldı. Basına kapalı gerçekleştirilen tören şu sıralarda sürüyor.
Polis, devletin zirvesini bir araya getiren tören nedeniyle geniş güvenlik önlemleri aldı. Başbakan Erdoğan ile Meclis Başkanı Çiçek, Harp Akademileri Komutanlığı’nın birinci geliş kapısından makam araçlarıyla içeri alındı. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ise protokol gereği kendisine açılan ana kapıdan içeri giriş yapması bekleniyordu. Ancak Gül’ün eskortları yanlışlıkla ilk kapıya yöneldi. Bir süre sonra makam araçları geriye dönüp protokol gereği ana kapıya yönelerek içeriye girdi.
(İHA)