BIST 9.096
DOLAR 32,37
EURO 35,00
ALTIN 2.326,04
HABER /  GÜNCEL

Destici'den Akşener yorumu! Seçimleri kazanırlarsa...

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i hala evet- hayır blokuna takılıp kalmakla suçladı. Destici bunu doğru bulmadığını ve Türkiye’nin bu evet- hayır bloklaşmasından çıkması gerektiğini söyledi.

Abone ol

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Eskişehir’de partisinin il binasında düzenlediği basın toplantısında gündemle ilgili soruları cevapladı.

Eskişehir'de partisinin il binasında gündeme ilişkin soruları cevaplayan Destici, bir gazetecinin İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile ilgili yönelttiği soruyu şu şekilde cevapladı:

“Dün Meral Akşener’i Tekirdağ’da dinledik, basına yansıyan kadarıyla. Hala ‘Evet’, ‘Hayır’da takılı kalmışlar. Hayır bloku ile yürümek istediğini ifade ediyor açık ve net bir şekilde. Şayet seçimleri kazanırlarsa tekrar eski sisteme döneceklerini ifade ediyor.

BUGÜNDEN İLAN ETTİ

Cumhurbaşkanı adayı olacağını ya da partisinden birini aday yapacaklarını, eğer seçimler ikinci tura kalırsa da, ikinci tura kendisi kalırsa kendisinin Hayır bloku tarafından destekleneceğini, yok başka birisi kalırsa da ‘Hayır’ diyenler içerisinde onu destekleyeceklerini bugünden ilan etti.

BEN BUNU DOĞRU BULMADIM

Dolayısıyla ben bunu şahsen doğru bulmadım. Çünkü neden? Çünkü Türkiye’nin bu evet- hayır bloklaşmasından çıkması lazım. Bizim ayrışmaya değil birlik beraberliğe ihtiyacımız var. Dolayısıyla Türkiye’nin evet- hayır ayrışmasından kurtulması lazım.”