BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 81 yeni bölüm fragmanı Hızır'a bakın

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 81.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 21 Kasım 2017 Salı günü ekrana gelecek olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 81.yeni bölüm neler yaşanacak? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm internethaber'de.

Abone ol

ATV'nin salı günleri ilgiyle izlenen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Salı günleri ilgiyle izlenen dizi Eşkiya'da bu hafta neler olacak?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) yeni bölüm fragmanı 81. bölümde Hızır Çakırbeyli'nin cezaevinden çıkmak için planlar yapacağını gösterdi. Öte yandan başlarına gelenlerden dolayı huzursuz olan Ceylan, Hızır'ın cezaevinden çıktığı takdirde yaşanılanların hesabını soracağını gösterdi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 81.yeni bölüm fragmanına bakalım.

MERYEM ÖLECEK Mİ?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde Meryem'in başına dayanan silah dizinin gündemine oturmuş Hızır'ın eşinin ölüp ölmeyeceği merak konusu olmuştu. Güvenlik güçleri tarafından cezaevine gönderilen Hızır masum olduğunu söylese de derdini kimseye anlatamamıştı. Hızır’ın yanında olduğunu göstermek için her fırsatta cezaevine giden Meryem ise masada söz sahibi olabilmek için EDHO'nun önceki bölümünde Çakırbeyli’den izin istemişti.