BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  MAGAZİN

Derya Tuna'dan ilginç Tatlıses yorumu

Tatlıses'in eski eşi Derya Tuna, sürpriz evlilik için ilk kez konuştu

Abone ol

Derya Tuna, İbrahim Tatlıses’in Ayşegül Yıldız ile sürpriz bir şekilde evlenmesinin ardından suskunluğu bozdu. Evlilik kararının oğulları İdo'yu üzdüğünü açıklayan Tuna, dün rahatsız olmasına rağmen yanlış anlaşılmaktan dolayı hastaneye dahi gidemediğini söyledi.

Eski eş Derya Tuna, magazin gündemine bomba gibi düşen İbrahim Tatlıses'in evliliği konusunda ilk kez konuştu. Sacit Aslan'ın internet sitesini konuşan Derya Tuna, 19 yaşında bir oğlu olduğunu, konuşulacak çok şey olmasına rağmen bu konuda hiç bir şey söylemeyeceğini ifade etti.

"İNTİHAR EDİLECEK BİR DURUM YOK"

Evlilik haberinin duyulmasının ardından hakkında intihar ettiği söylentilerine de kızan Tuna, intihar edilecek bir durumunun olmadığını söyleyerek, Tatlıses ile olan ilişkisinin yıllar önce bittiği ve kendisiyle de görüşmediğini kaydetti. Durumunun kötü olduğu dönemde bile hastanede sadece bir kez ziyarete gittiğini anlatan Tuna, durumun İdo'yu üzdüğünü kendisinin de bu nedenle üzüldüğünü söyledi. Tuna, dün ortaya atılan iddialarla ilgili de şöyle konuştu:

"İnanılmaz bir gribe yakalandım. Hele dün ateşler içinde yanıyordum. Yanlış anlarlar diye korkumdan hastaneye bile gidemedim. Yanlış anlaşılmaktan korktum.."

"İDO DURUMA ÇOK ÜZÜLDÜ"

Tatlıses ile olan ilişkilerinden dünyaya gelen oğulları İdo'nun babasına sitem ettiği iddialarıyla ilgili de konuşan Derya Tuna, evliliğin her ikisi içinde sürpriz olduğunu söyledi. Tuna, aynı evde olmalarına rağmen İdo'yu göremediğini söyleyerek şunları ifade etti:

"Çocuk ziyaret için babasının yattığı hastaneye gidiyor ve bu durumu öğreniyor.. Tepkisi normal. Bir kaç gün bu üzüntüsü sürer ama İbrahim Tatlıses O’nun babasıdır. Bu tepki hali geçecektir. Ben bile oğlumu aynı evde olduğumuz halde görmüyorum bana yalnız kalmak istediğini söyleyerek yakın arkadaşlarıyla birlikte odasına çekildi. Diyorum ya ben oğlum üzüldüğü için üzülürüm. Başka da bir üzüntüm olamaz. Anlatabilecek çok şey ver ama benim 19 yaşında bir oğlum var. Hiç bir şey konuşmam ve konuşmayacağım yoksa anlatacağım çok şey olabilir.

Sel gider kum kalır.. Hepimiz O’nun yanından ayrılırız ama evlatları hep İbrahim Tatlıses’in yanında kalacaktır..