BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  EKONOMİ

Derviş Muharrem Ceran kimdir? Derviş Muharrem Ceran kaç yaşında, nereli ?

Ceran A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı olarak görevine aktif olarak devam eden Derviş Muharrem Ceran ismi arama motorlarında sorgulanıyor. Gelin Derviş Muharrem Ceran'ın dikkat çeken öz geçmişine birlikte bakalım...

Abone ol

Derviş Muharrem Ceran kimdir, kaç yaşında, nereli sorusuna yanıt aranıyor. Bursa'da çeşitli belediyeler ve özel idarelerle taahhüt hizmeti sunan Ceran A.Ş’nin kurucusu olan Derviş Muharrem Ceran, 1985 yılında Samsun’da dünyaya gelmiştir.

Derviş Muharrem Ceran kimdir, kaç yaşında, nereli? Derviş Muharrem Ceran kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. 2012 yılında aile bireylerinin katkısı ile aile şirketi olarak Ceran A.Ş.' yi kuran Derviş Muharrem Ceran, uzun süredir inşaat sektöründe faaliyet gösteriyor. Bekar olan Derviş Muharrem Ceran’im doğum yeri Samsun'dur. İşte, Derviş Muharrem Ceran hakkında merak edilen bilgiler!

Derviş Muharrem Ceran kimdir? 
Derviş Muharrem Ceran, 1985 yılında Samsun'da hayata gelmiştir. Girişimci bir babanın 5. çocuğudur. Toplam yedi kardeş olan Derviş Muharrem Ceran inşaat alanında’da faaliyet göstermektedir.

İlköğretim ve lise tahsilini Konya'da bitirdikten sonra 2003 yılında İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi, İktisat bölümü ve bununla birlikte İşletme ve Sosyal Siyaset programından başarıyla mezun olmuştur.
Günümüzde kurucusu olduğu Ceran A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı olarak aktif bir şekilde görevine devam etmektedir.

Derviş Muharrem Ceran iş hayatı alanında eğitim döneminden itibaren oldukça aktif bir yol izlemiştir. 2007 yılında Üniversiteyi bitirince ilk iş olarak aile işletmesi olan Tekstil atölyesinin başına geçmiştir.
2012 yılında aile bireylerinin katkısı ile aile şirketi olarak Ceran A.Ş.' yi kurmuş ve taahhüt işleri alanında uzun yıllar hizmet sunmuştur.

Aynı zamanda beton, beton elemanları ve asfalt üretimi de yaparak inşaat hizmetleri alt yapısı konusunda oldukça sağlam adımlar atılmıştır.