BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Derdi olanlar ona koşuyor böyle girişimcilik görülmedi

TOKAT'ta çay ocağı işleten 24 yaşındaki Mustafa Doğan, işyerinin camına 'Dert dinlenir 5 TL. Çay kahve bizden' yazısı astı. Yazının ilgi gördüğünü belirten Doğan, çay, kahve içen müşterilerinin derdini dinlediğini söyledi

Abone ol

Kent merkezinde Hızırhane Caddesi'nde 7 yıldır çay ocağı işletmeciliği yapan Mustafa Doğan, müşterilerinin sürekli dert anlatmasından esinlenip, işyeri camına 'Dert dinlenir 5 TL. Çay Kahve bizden' yazısı astı.

Doğan, müşterilere çay dağıtırken sık sık dert anlatma durumu ile karşılaştığını belirterek aklına böyle bir fikir geldiğini ifade etti. Yazıyı astıktan sonra derdini anlatmaya gelenlerin sayısının arttığını söyleyen Mustafa Doğan, ''Genellikle esnafımız dükkanlarının işlemeyişini, ekonomik sıkıntıları anlatıyor. Hanımı ile tartışan, çocuğuna kızan, dükkanı batıran gelip dertlerini anlatıyor. Ben bu kadar talep göreceğini düşünmemiştim'' dedi.

Müşteriler de çay kahve içerken, aynı zamanda işletme sahibiyle sohbet edip sıkıntılarını anlatarak rahatladıklarını belirterek, uygulamadan memnun olduklarını dile getirdi.