BIST 10.730
DOLAR 32,24
EURO 34,96
ALTIN 2.426,46
HABER /  GÜNCEL

Denktaş'ın Kurtlar Vadisi'ndeki rolü!

KKTC Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş'ın Kurtlar Vadisi'nde rol alacağı haberi herkesi meraklandırdı. Ekran Zaptiyesi, yaptığı tahminlerle Dentaş'ın rolünü bulmaya çalıştı.

Abone ol

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin (KKTC) Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş'ın Kurtlar Vadisi isimli televizyon dizisinde rol alacak olması herkesi meraklandırıyor. Kafalarda "Acaba Dektaş hangi rolde karşımıza çıkacak?" sorusu dolaşıyor. Ekran Zaptiyesi, isimli yazısında bu merakımızı biraz olsun giderdi.

TRT Int ve TRT Türk ekranlarında yeni bir program yayına başlıyor.

Her cumartesi 15:30''da TRT Türk''te, aynı gün 17:30''da TRT Int''te yayınlanmaya başlayacak Gönül Mimarları programını araştırmacı yazar Kürşad Zorlu yapıyor.

Programa konuşmacı olarak katılan isim ise Ahmet Yesevi Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Namık Kemal Zeybek. 30 dakika sürecek programda tarihte izler bırakmış Türk büyükleri tanıtılıyor. Paparazzi programlarının ekranı istila ettiği günümüzde bu programların desteklenmesi, izlenmesi ve izlettirilmesi gerekir diye düşünüyoruz.

Gelelim malum televizyonlara… Seda Sayan, Kanal D ile kavga etti ve dünkü canlı programa çıkmadı.

Onun yerine banttan eski bir program yayınlandı. Muhtemelen soluğu Show TV''de almıştır. Hayırlısı olsun… Önümüzdeki hafta Kurtlar Vadisi''nde olay var. KKTC Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş, her bölümde heyecan dozunu daha da artıran ''Kurtlar Vadisi''nde oynayacak. Baron''un dev imparatorluğuna rakip olarak çıkan yeni oluşumlar nedeniyle her an dengelerin değiştiği Vadi''de, şimdi de önemli bir devlet adamı kamera karşısına geçecek.

Diziye yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre; önümüzdeki iki hafta içinde önemli bir rolle izleyici karşısına çıkacak ünlü isim, KKTC Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş.

Yapımcıların sürpriz teklifini kabul ederek dizi kadrosuna dahil olan Denktaş, ekran başındaki milyonları şaşırtacak.

''Eski kurt'' Denktaş''ın rol alacağı bölümün çekimlerine Kıbrıs''ta başlandı.

Rauf Denktaş''ın dizide hangi konumda görüneceği ise sır gibi gizleniyor. Ancak, eski bölümleri değerlendiren Kurtlar Vadisi''nin sıkı izleyicileri, şu tahminde bulunuyor.

Doğu Bey''in Ali Candan''la ilgili yaptırdığı soruşturma Kıbrıs''ta tıkanmıştı.

Ele geçen bir fotoğrafta ise Mehmet Karahanlı, Aslan Bey ve Ali Candan''ın teslim edildiği Çocuk Esirgeme Kurumu görevlisi kadının Kıbrıs''ta biraraya geldikleri ortaya çıkmıştı.

İşte bu resmin akıbetiyle ilgili yapılacak olan araştırmalar kapsamında KKTC Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş rol alacak.

İyi Seyirler...

Mümkünse tabi.

YAZI:EKRAN ZAPTİYESİ