BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,79
ALTIN 2.502,40
HABER /  SPOR

Denizlispor tribünlerinin ağabeyi son yolculuğuna uğurlandı

Denizli’de bir restoranda yaşanan silahlı kavgada vurularak öldürülen Denizlispor amigosu Haydar Varan kulüp yöneticileri ve taraftarların katıldığı cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlandı. Denizlispor Kulüp Başkanı Ali Çetin, Varan için “Denizlispor tribünlerininin ağabeyini kaybetti” dedi.

Abone ol

Geçtiğimiz hafta sonu Çamlaraltı Mahallesi 6051. Sokak'ta bulunan bir restoranda yaşanan olayda iddialara göre, O.D. isimli şahısla restoranda darbuka çalan Seyhan D. arasında tartışma çıktı. Tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü.

“Sadece orada bulunmaktan dolayı vefat etti”
Cenaze töreni öncesi gazetecilerin soruları üzerine Varan ile ilgili açıklamalarda bulunan Ali Çetin, Denzilispor’un bir ağabeyini kaybettiğini kaydederek, “Çok üzgünüz, çok düzgün bir adamdı ve tribünlerin ağabeyiydi. Hak etmediği bir şekilde öldü, Allah rahmet eylesin. Çok farklı bir ağabeyimizdi ve her yerde neşe saçıyordu. Artık çoluk çocuğu bize emanet. Bizim tek görevimiz onlara sahip çıkabilmek olacak. Acılarını paylaşıyoruz. Çok kötü bir durum, günahsız ve sadece orada bulunmaktan dolayı vefat etti. Kim yaptıysa hukuk çerçevesi içerisinde cezasını çekecek diye düşünüyorum” diye konuştu.