BIST 9.476
DOLAR 32,60
EURO 34,79
ALTIN 2.493,95
HABER /  GÜNCEL

İsa Yaşar Tezel aslen nereli kaç yaşında eşi ve çocukları kim?

MHP Iğdır Belediye Başkan Adayı olan İsa Yaşar Tezel aslen Iğdırlı ve 1956 doğumlu. İletişim Fakültesi mezunu olan İsa Yaşar Tezel asıl mesleği TRT Ankara Radyosu Müdür Yardımcılığı. Evli olan İsa Yaşar Tezel'in Fatih ve Hande adında iki çocuğu var.

Abone ol

Siyasetin sevilen isimlerinden İsa Yaşar Tezel, MHP Iğdır Belediye Başkan Adayı oldu. İsa Yaşar Tezel aslen Iğdır'lı ve 1956 doğumlu. En son TRT Ankara Radyosu Müdür Yardımcılığı yapan İsa Yaşar Tezel, Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden mezun oldu. Evli olan İsa Yaşar Tezel'in Fatih ve Hande adında iki çocuğu var.

İSA YAŞAR TEZEL KİMDİR? MHP Iğdır Belediye Başkan Adayı İsa Yaşar Tezel 1956 yılında Iğdır’da doğdu. İlk ve Orta öğrenimini Iğdır’da tamamladı. 1980 yılında Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden mezun oldu.

Iğdır’da vekil öğretmen olarak başladığı iş hayatına İmar İskan Bakanlığı, DSİ, Maliye Bakanlığı’nda devam etti. 1987 yılında TRT’ye geçti. TRT’de Reklâm Dairesi Başkanlığında ve TRT Ankara Radyosu Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulundu.