BIST 10.170
DOLAR 32,36
EURO 34,68
ALTIN 2.388,70
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Denizlispor liderliğin keyfini çıkarıyor

Bank Asya 1. Lig ilk haftasında, Güngören Belediyespor'u 2-0 yenerek averajla lider olan Denizlispor'da büyük sevinç yaşanıyor.

Abone ol

Geçen yıl Süper Lig'den düştükten sonra 11 yıl aranın ardından Bank Asya 1. Lig'deki ilk maçına çıkan ve Güngören Belediyespor'u konuk eden Denizlispor, İzzet ve genç futbolcusu Ali Helvacı'nın golleriyle maçı 2-0 kazanarak liderlik koltuğuna oturdu.

Yaklaşık 7 bin taraftarın büyük destek verdiği Yeşil siyahlı ekipte ilk hafta alınan galibiyet yüzleri güldürdü. Denizlispor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, kendi saha ve seyircileri önünde oynadıkları Güngören Belediyespor maçını kazandıkları için çok
mutlu olduklarını belirtti.

Güngören Belediyespor maçında eksikleri görme imkanı bulduklarını ifade eden Hamzaoğlu, "Şu anda iyi bir ekip görünümündeyiz ancak bazı noktalara transfer yapmamız gerekiyor. Bu konuda yönetimle görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Hangi mevkilere transfer yapacağımız konusunda açıklama yapmak istemiyorum" dedi.

Öte yandan ligin ikinci haftasında Cumartesi günü Gaziantep Büyükşehir Belediyespor deplasmanına gidecek olan Yeşil siyahlılar, bu maçın hazırlıklarına bugün başladı.