BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Denizli'nin söylemediği diyalog ne?

Beşiktaş Kulübü Teknik Direktörü Mustafa Denizli, maçtan sonra hakemle konuştuğunu ancak anlatmayacağını söyledi.

Abone ol

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Turkcell Süper Lig'in 29. haftasında oynanan ve 0-0 berabere sona eren maçın ardından hesaplarında böyle bir kayıp puan olmadığını söyledi.

Maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Denizli, ''Önümüzdeki en zor engeldi, hedefimize giderken kayıp olmamalıydı; ancak 2 puan kaybettik. Trabzon kendine göre çok rahat bir maça çıktı. Çünkü onların başka hedefleri var. Bizim de, Trabzonspor'un da kazanabileceği pozisyonlar oldu. Bizim bu sezon fizik olarak en üst düzeye çıktığımız bir maç oldu. İlk yarıda farklıydık; fakat ikinci yarıda daha etkili olduk, pozisyonlar da verdik. Rüştü'nün sakatlanması, Tello, Tabata, eksiklikleri bizi etkiledi. Fabian Ernts'in sakatlığı bu maçta 90 dakika çıkarması zordu. Buna rağmen tahminimden daha iyi oynadı.'' dedi.

Denizli, Trabzonspor'la çok önemli bir maç oynadıklarını yineleyerek, ''Şampiyonluk yarışında böyle bir kayıp, puan hesaplarımız arasında yoktu. Maçlar devam ediyor, rakiplerimizin oynayacağı maçlar bizim maçlar kadar önem kazandı. Biz kazansaydık avantajlı duruma gelecektik. Bu kayıp bizi zorlayabilir. Futbolun ilginç tarafı da bu, içeride ya da dışarıda çıkaracağınız sonuçlar belli olmuyor.'' diye konuştu.

"HAKEMLERLE KONUŞTUM VE TATMİN OLDUM"

Denizli, mücadelenin son bölümünde yaşanın bir pozisyonda hakeme yaptığı itirazın sorulması üzerine ise, ''Oyunun sonunda bir de pozisyon var. Zaman gelir futbolcu, teknik adam ya da hakem hataları şampiyonlukta etkili olur. Benim hakemler hakkında konuşmam değerlendirme yapmam doğru olmaz, hakemle maçtan sonra görüştük, hatalar yapılabilir. Gayretlerinden dolayı onlara teşekkür ettik.

Hakemle görüştük, burada bunu konuşmak doğru olmaz. Benim olduğum pozisyondan gördüğüm benim değerlendirmem. Futbolun dışından biri değilim, hakemler kadar da pozisyon bilgim var. Elle oynama, ele çarpma bunu biliyorum; fakat hakemle konuştuğumda tatmin oldum. Fakat ne konuştuğumuzu burada söylemeyeceğim.''
diye cevap verdi.

Denizli, yarışla ilgili bir soru üzerine ise, ''Bizim üzerimizde iki rakibimizle de maçımız var. Onları kazanamazsak şampiyonluktan bahsetmek hayal olur. Benim açıklamalarımın zamanı ve verilmesi gereken mesajlar önemli. Benim verdiğim mesajların camiamız ve rakiplerimiz için neler ifade ettiğini biliyorum.'' dedi.

Denizli, kulübüyle yaptığı sözleşmenin ise, hemen alınan bir karar sonrasında olmadığını da belirterek, ''İmza konusunda bir aceleye gelme yok. Biz imzayı 15-20 gün önce karar vererek atmadık. Benim için onur verici bir durum. İnşallah en uzun süre görev yaptığım kulübüm olur. Hem benim hem de kulübümün başarılarının en üst seviyeye çıkmasını sağlarız. Daha önce yaşamadığımız başarıları yaşarız.'' dedi.