BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,83
ALTIN 2.505,76
HABER /  SPOR

Denizliden esrprili yanıt

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, ligin sıralamasına ilişkin bir soruya esprili bir yanıt verdi.

Abone ol

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan antrenman sırasında basın mensuplarıyla sohbet eden Mustafa Denizli, çalışmada çok sayıda futbolcunun sakatlık nedeniyle bulunmadığının belirtilmesi üzerine, ''Artık bizim için kadrodaki eksiklerin önemi yok, takım olmak da budur'' dedi.

Denizli, fikstür avantajıyla ilgili bir soru üzerine, ''İçerdeki ve dışardaki maçlarını kazanacaksın, fikstür avantajı da budur'' diye konuştu.

ŞU AN FERMUARDAYIZ

Ligde son 8 haftaya girilmesine rağmen zirvedeki sıralamanın nasıl olacağının belirsizliğinin devam ettiğini kaydeden Denizli, ''Sizce düğüm hangi hafta çözülür'' sorusuna, gülerek ''Şu anda fermuardayız'' diye esprili yanıt verdi.

İbrahim Üzülmez'in hem milli takım hem de Beşiktaş'taki performansının sorulması üzerine de tecrübeli teknik adam, ''İbrahim çok özel bir futbolcu. Her övgüyü hak ediyor'' ifadelerini kullandı.

BOBO YORUMU

Denizli, Kayserispor karşısında çok gol kaçıran Brezilyalı futbolcu Bobo ile ilgili bir soruya da şöyle yanıt verdi:

''Bizim için önemli olan, futbolcunun pozisyonların içinde yer almasıdır. Bobo da Kayserispor karşısında birçok pozisyonun içindeydi. Şut atar, dışarı gider veya kaleyi bulur, önemli olan doğru yerde olmasıdır. Bobo da hep doğru yerdeydi. Benim yapacağım en son şey, futbolcuyu gol kaçırdı diye oyundan almaktır. Kayserispor maçında da Bobo'yu gol kaçırdığı için değil, yorulduğu için oyundan aldım.''

Deneyimli teknik adam, Turkcell Süper Lig'de bu hafta karşılaşacakları Kocaelispor için şunları söyledi:

''Kocaeli'nin benim futbol hayatımda önemli bir yeri var. 15 yıl geçmesine rağmen hala bağlarımız sürüyor. İnönü Stadı'ndaki maçlarda 15 kişilik kontenjanım varsa bunun 12'si Kocaeli'den gelen misafirlerimdir. Kocaelispor, ikinci yarıya çok iyi başladı. Bulundukları yer ile oyunları orantılı değil. Ancak ilk yarıda kaybettikleri puanlar nedeniyle şimdi alt sıralardalar.''