BIST 10.186
DOLAR 32,36
EURO 34,62
ALTIN 2.384,73
HABER /  GÜNCEL

Denizli'de okullar tatil mi? 30 aralık 2016

DENİZLİ'de 30 Aralık cuma günü okullar tatil mi ? Denizli valiliği okulların bazı ilçelerde tatil edilmesine karar verdi. Denizli'de kar tatili olan yerler şunlar oldu.

Abone ol

DENİZLİ'nin bazı ilçelerinde yoğun karyağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bugün ara verildi.

Denizli Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, kar yağışı nedeniyle 4 ilçedeki okullarda 30 Aralık cuma günü eğitime ara verildiği belirtildi.

Açıklamada, "Devam eden kar yağışı nedeniyle ilimiz Serinhisar, Çameli, Babadağ, Güney ve Acıpayam ilçelerinde okullar 30 Aralık Cuma günü bir gün tatil edilmiştir. Ayrıca Pamukkale ilçesi sınırları içerisindeki taşımalı öğrenciler kar yağışı ve aşırı buzlanmaya karşı 30 Aralık Cuma günü bir gün izinli sayılacaktır. Çardak ilçemiz Söğüt ve Gemiş mahallerimizdeki okullarımız yoğun kar yağışı nedeni ile 1 gün tatil edilmiştir. Ayrıca Çardak sınırları içerisindeki taşımalı öğrenciler kar yağışı ve buzlanmaya karşı 30 Aralık Cuma günü bir gün idari izinli sayılacaktır." denildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Babadağ, Güney, Acıpayam ve Çameli ilçelerindeki taşımalı eğitim kapsamındaki öğrenciler, Serinhisar Kocapınar Mahallesi, Buldan ilçe merkezi ve Yenice Mahallesi dışındaki okullar ile taşımalı öğrenciler, Pamukkale ilçesinde Akçapınar, Uzunpınar, Gözler, Güzelpınar, Akdere, Belenardıç mahallelerindeki okullar, Çardak ilçesinde Söğüt Mahallesi ve taşımalı eğitim gören öğrenciler için okullar yarın tatil edildi."