BIST 10.523
DOLAR 32,28
EURO 35,06
ALTIN 2.473,60
HABER /  MAGAZİN

Deniz Sekinin ardından iki ünlü daha!

Deniz Seki'nin ardından iki ünlünün daha gözaltına alınması bekleniyor. Biri manken, diğeri mankenlikten şarkıcılığa geçti.

Abone ol

Gazeteci Emrullah Erdinç, 'Orada Neler Oluyor?' adlı programda şok bir iddia ortaya attı.Deniz Seki’nin kokainden gözaltına alınmasından sonra sırada 2 ünlünün daha olduğunu söyledi. Erdinç, “Onlardan biri manken diğeri şarkıcı” dedi.

'Etiler Koğuşu, Etiler'in Oyuncak Bebekleri, Bir Metropol Hikayesi'nin yazarı gazeteci Emrullah Erdinç, Kanaltürk’te yayınlanan 'Orada Neler Oluyor?' programında şok bir iddiada bulundu.

ADIMLARI TAKİP EDİLİYOR

Erdinç jandarmanın ve polisin 5 aydır üzerinde çalıştığı 'Kedi Operasyonu'nda 2 ünlü kadının daha gözaltına alınacağını söyledi. Erdinç programda o kişilerin kim olduğu açıklamadı.

Gazeteci, "Bu kadınlardan biri manken, diğeri mankenlikten gelen bir şarkıcı. İkisi de güzel, ikisi de Deniz Seki gibi gündemde. Şarkıcı olanın konser giri-çıkışları bile takip ediliyor. Diğeri ise 2 günde bir kokain maddesi temin ettiği için izlenmeye alındı. Her adımları takip ediliyor" diye konuştu.