BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,68
ALTIN 2.518,51
HABER /  MAGAZİN

Deniz Seki Popstar Bayhan'a ne demişti?

Dün saklandığı yerde 6 ay sonra yakalanan Deniz Seki, yıllar önce hapse girip çıkan Bayhan'ı nasıl eleştirmişti? İşte o günler ve Seki'nin Bayhan'a sözleri...

Abone ol

İNTERNETHABER.COM

“Uyuşturucu ticareti yapmak” suçundan verilen 6 yıl 3 ay hapis cezası kesinleşince saklanan ve 6 aydır aranan şarkıcı Deniz Seki, Büyükçekmece'de bulunan Alkent 2000 Sitesi’nde yakalanmasının ardından Çağlayan’daki Adalet Sarayı’na getirildi. Adliyeye girişinde basın mensuplarının “İkinci kez cezaevine gireceksiniz. Ne hissediyorsunuz” sorusuna Seki, kelepçeli ellerini göstererek, “Ahh ahh. Böyle ne hissedebilirim” diye cevap verdi.

1.20141117143941.jpg


Deniz Seki'nin bu tavrı yıllar evvel cinayet işleyerek hapis cezası alan ve cezasını tamamlamasının ardından Popstar adlı yarışmaya katılan Bayhan Güneş'e yönelttiği sert sözleri akla getirdi.

DENİZ SEKİ HAKKINDA POPSTAR BAYHAN'DAN İLK YORUM!

2.20141117132216.jpg

DENİZ SEKİ POPSTAR BAYHAN HAKKINDA NE DEMİŞTİ?- FOTO GALERİ

POPSTAR'DA NE YAŞANMIŞTI? DENİZ SEKİ BAYHAN'A NE DEDİ?


Sunuculuğunu Haldun Dormen ve Gamze Özçelik'in yapmış olduğu, jürisinde Armağan Çağlayan, Ercan Saatçi, Ahmet San ve Deniz Seki'nin bulunduğu ilk 'popstar' yarışması Popstar Türkiye'de Deniz Seki'nin yarışmacı Bayhan'a 'Toplumdan aforoz edilmeli' yaklaşımı, dün uzun süredir saklandığı yerde polis tarafından yakalanan Deniz Seki'nin yarışmadaki tavrını akla getirdi.

bayhan-gunes-popstar.jpg"BAYHAN'I TAÇLANDIRMAMALIYIZ"

Yarışma birincisinin Abidin Özşahin, ikincinin Firdevs Güneş, üçüncünün ise Bayhan Gürhan olduğu Popstar türkiye'de, jüri üyesi Deniz Seki, cinayetten hüküm giyip cezasını tamamlayan Bayhan için 'Bayhan'ı taçlandırmamalıyız' demesinin ardından, seyirciler tarafından yuhalanınca jüri üyeliğinden ayrıldığını açıklayarak yarışmayı terk etmişti.

"BAYHAN'IN OLDUĞU YERDE BEN YOKUM"

Yarışmanın jüri üyelerinden Deniz Seki yarışmayı canlı yayında terk etmişti. Yarışmaçılardan Bayhan'a sinirlenen Seki "Bayhan'ın olduğu yerde ben yokum" demişti.

"ALKIŞI HAKETMİYORSUN"

Popstar jüri üyesi Deniz Seki, geçmişte cinayet işlediği ortaya çıkan Bayhan'ı, "Alkışı hak etmiyorsun. Popstar cinayet işlemez" diyerek eleştirince herkesin sinirleri gerilmişti.


ERCAN SAATÇİ BAYHAN'I SAVUNMUŞTU

Popstar Yarışması'nın finalistleri bir kez daha jürinin önüne çıktığınfda, Deniz Seki, geçmişte cinayet işlediği ve cezaevinde yattığı ortaya çıkan Bayhan'a, "Popstar cinayet işleyemez. Bir haftadır seni düşünüyor, vicdan azabı çekiyorum. İşlediğin cinayet, sanat hayatın boyunca senin önüne çıkacak. Alkış almayı hak etmiyorsun" deyince ortam bir anda gerilmişti.

BAYHAN: BEN GEÇMİŞİMİ TAMAMEN SİLDİM, ISLAH OLDUM

Ercan Saatçi, Deniz Seki'yi sözlerinden dolayı kınarken, Seki'nin sözlerinden alınan Bayhan, "Ben geçmişimi tamamen sildim. Cezaevinde ıslah olup çıktım. 11 ay Kuzey Irak sınırında askerlik yaptım. Türkiye'yi ve Deniz Seki'yi korudum. Herkes sınırları aşmadığı sürece konuşmakta özgür ancak Deniz Seki biraz abarttı. Ben sadakatli bir insanım. Vatanıma sadakatli olduğum gibi zamanında bana, gönlüyle "favorim" dediği için Deniz Seki'ye kızmıyorum. Bende halkın bütün duyguları var. Acısıyla tatlısıyla halktan bir parçayım" açıklamalarında bulunmuştu.

ARMAĞAN ÇAĞLAYAN: POSPTAR OLAMAZ AMA...

Ercan Saatçi ise, Deniz Seki'nin ağır eleştiri içeren sözleri üzerine Bayhan'ı savundu. Ünlü müzik yapımcısı, "Toplum ve Türkiye Cumhuriyeti şans vermiş, ayrıca aftan yararlanmış. Bayhan, bu halka, beste ve şarkılarıyla mazisini unuturmalı" demişti.

Öte yandan diğer jüri üyesi Armağan Çağlayan, Bayhan'ın popstar değil ancak iyi bir arabesk sanatçısı olabileceğini dile getirmişti.