BIST 10.286
DOLAR 32,36
EURO 34,79
ALTIN 2.395,81
HABER /  MAGAZİN

Deniz Seki kaçtı mı? Annesi açıkladı!

Ünlü şarkıcı Deniz Seki yakalama kararına rağmen adreslerde bulunamadı. Annesi "kızım için dua edin" dedi.

Abone ol

Uyuşturucu ticareti yapmak suçundan aldığı 6 yıl 3 aylık hapis cezası onanan Deniz Seki hakkında yakalama çıkarıldı. Polis 4 ayrı adrese gitti ancak Deniz Seki’ye ulaşamadı. Hal böyle olunca herkesin aklına ‘Deniz kaçtı mı?’ sorusu geldi.

CENAZESİ VARMIŞ

Deniz Seki'nin annesi Güler Seki, ünlü sanatçının neden ortadan kaybolduğunu açıkladı. Kaçtı sanılan Deniz Seki meğer yakın bir akrabasını kaybetmiş. Son ana kadar eniştesinin başında hastanede beklemiş.

POLİS BİR TÜRLÜ BULAMIYOR

Anne Güler Seki'nin anlattıklarına karşılık, hastanede olduğunu öne süren ünlü sanatçıyı İstanbul Narkotik polisleri şu ana kadar bulabilmiş değil.

Deniz Seki en son facebook sayfasından,"İmkansız diye birşey yok çünkü Allah var" diye yazan bir mesaj paylaşıp sırra kadem basmıştı.

deniz-seki-cezaevi.jpg

FACEBOOK HESABINDAN BUNU YAZDI

Polis, Deniz Seki'nin izine ulaşmak için çalışmalarını sürdürürken, Deniz Seki'nin sahibi olduğu iddia edilen twitter hesabında 24 saat önce, aranmaya başlandığı dakikalarda, bir takipçisinin twitini retweet ettiği görülüyor.

10 saat önce de facebook hesabı olduğu iddia edilen sayfada, "Umut yok dua var. Çok istemek yok, Allah'a yalvarmak var. Acele davranmak yok, sabretmek var. Ve imkansız diye birşey yok, Çünkü Allah var" mesajı yer aldı. Bu mesajın geçilmesinden sonra, takipçileri Deniz Seki'ye destek yorumları yazdı. Sayfada Deniz Seki'yi eleştirenlerin de yorumları yer aldı.

3 YIL 6.5 AY HAPİS YATACAK

İnfaz Kanunu kapsamında Deniz Seki, aldığı hapis cezasının 3'te 2'sini cezaevinde geçirecek. 6 yıl 3 ay hapis cezası alan Seki, 4 yıl 2 ay cezaevinde kalacak. Ancak daha önce 7,5 ay cezaevinde yatan Seki'nin yattığı süre de 4 yıl 2 aydan düşülecek.

Buna göre Seki 3 yıl 6,5 ay daha cezaevinde yatacak. Ancak Deniz Seki, cezaevinde geçireceği sürenin son 1 yılını da denetimli serbestlik kapsamında dışarıda geçirebilecek.
deniz-seki-mesaji.jpg