BIST 9.468
DOLAR 32,60
EURO 34,81
ALTIN 2.497,16
HABER /  MAGAZİN

Deniz Seki çilehaneyi verimhaneye çevirdi

5 Haziran'da tahliye olacak olan Deniz Seki 2.5 yıllık tutukluluk dönemini boş geçirmedi. Ünlü sanatçı cezaevinde 6 sertifika aldı.

Abone ol

Deniz Seki, cezaevinde gitar, tiyatro ve drama, aşçılık, el becerisi, protokol ve sofra ile Reiki olmak üzere toplam 6 kursa katılıp sertifika aldı.

2.5 yıldır Bakırköy Kapalı Kadın Ceza Evi'nde tutuklu bulunan ve 5 Haziran'da tahliye olacak olan Deniz Seki, bu cezaevinde düzenlenen pek çok kursa katılarak Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü'nün verdiği sertifikaları başarıyla aldı. Günaydın'da yer alan habere göre Sezen Aksu, iki yıl önce Seki'ye yazdığı mektupta şöyle seslenmişti; "Çok sert bir sabır sınavından geçiyorsun. Hayat seni savaşçı olarak yetiştiriyor. Dik dur! Çilehaneyi verimhaneye çevir." Seki de Aksu'nun sözünü dinledi ve çilehaneyi tam bir verimhaneye çevirdi.

Gitar, tiyatro ve drama, aşçılık, el becerisi, protokol ve sofra, Reiki kurslarına katılan Seki, aldığı sertifikaları bir teşekkür mektubu ile Sezen Aksu'ya yolladı.