BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Deniz Baykalın yüreği ağzına geldi!

CHP eski Genel Başkanı Baykal Meclis'e gelirken uğradığı medya takibinde Prenses Diana korkusu yaşadı.

Abone ol

İNTERNETHABER. COM CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal kendisine ait olduğu görüntülerin ortaya çıkmasından yaklaşık 20 gün sonra Meclis’e geldi.

97 model Fiat arabasıyla evinden çıkan Baykal’ı basın mensupları Meclis’e kadar takip edince Baykal,  Prenses Diana sendromu yaşadı.

Meclis’te bunu itiraf eden Baykal, “Takip sırasında Diana’nın yaşadıkları aynen aklıma geldi. Kaçmaya çalıştım olmadı” dedi.

Günler sonra Meclis’e gelen Baykal’ı kendi döneminin MYK üyeleri karşıladı. Yılmaz Ateş, Nur Serter, Osman Kaptan Baykal’a yakın ilgi gösterdi. Meclis kulisinde CHP’li Yaşar Tüzün meyve ikramında bulundu. MHP’li Mehmet Ekici de Baykal’ın yanına gelerek selamladı.

Hakkındaki gemi haberiyle ilgili eleştirilerini sürdüren Baykal, Habertürk muhabiri Tülay Ağaoğlu’nun “Çay ikram edelim” önerisine, “Biz size ikram edelim tekzibi yayınlayın” yanıtı verdi.

EN İYİ YAT ARKADAŞININ YATIDIR

Keyifli görünen Baykal yat aldığı haberiyle ilgili espriler de yaptı. Baykal, “En iyi yat arkadaşının yatıdır” derler. Bu ilkeden de haberimiz var” dedi. Baykal yat aldığına inanan pek çok arkadaşının arayarak bize niye danışmadın siteminde bulunduğunu söyledi.

Siyasetle ilgili soruları almayan Baykal’ın yanına CHP Grup Başkanvekili Kemal Anadol da geldi. “Meclis çalışmalarını yeterince engelledik” esprisi yapan Baykal’a Anadol içeride 5 kişi olduğu yanıtı verdi. Baykal da Anadol yanından ayrılırken, “Boş bırakma 5 kişiyi ihmal etme” esprisi yaptı.