BIST 10.740
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.512,89
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Deniz Baykal gençlere gaz verdi!

CHP lideri günler sonra evinden çıktı, evinin önünde dönmesi için eylem yapan gençlerle buluştu. Baykal dönmem için eylem yapın ama dedi ve ekledi:

Abone ol

CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal günler sonra evinden çıktı. Prof. Dr. Oya Araslı'nın annesinin cenazesine katılmak üzere Ankara'daki konutundan çıkan Baykal, evinin önündeki gençlerin yanına gitti. Herkes Baykal'ın ne söyleyeceğine kilitlendi...

Evinin karşısındaki çadırda 'açlık grevi' yapan gençlerle konuşan Baykal, 'Eyleminize diyecek birşeyim yok ancak açlık grevini bitirin' dedi.

BAYKAL EVİNDEN İLK KEZ ÇIKTI! FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ!

Baykal, kendisine destek için eylem partililere şunları söyledi: "Partinin geleceğiyle ilgili böyle bir eylem ortaya koymanızı memnuniyetle karşılıyorum. Bunu demokratik anlayış içinde ifade edebilirsiniz. Size verdiğiniz destek için yürekten teşekkür ediyorum. Ama bu eylemi açlık grevi ile desteklemeyin. Bu iyi bir yöntem değil. Bunu bırakın. Burada bulunabilirsiniz, pankartlar açabilirsiniz ama açlık grevine bir ana önce son verin.. Derhal açlık grevine son verin. Aranızda bir değerlendirme yapın ve açlık grevine son verin. Bu desteğinizi çok büyük bir ödül olarak görüyorum. Partimiz için, Türkiye için çok önemli bir eylem ortaya koyuyorsunuz. Türkiye'ye sahip çıktığınızı görüyorum. Hepinizden Allah razı olsun."

Baykal, kaset skandalıyla ilgili olarak da "Merak etmeyin birlikte aydınlatacağız" dedi.