BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Demokratikleşme paketi üzerinden yüklendi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Mahalli İdareler Seçimi Aday Takdim Toplantısı’nda konuştu. Bahçeli, Başbakan Erdoğan’ın yarın ...

Abone ol

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Mahalli İdareler Seçimi Aday Takdim Toplantısı’nda konuştu. Bahçeli, Başbakan Erdoğan’ın yarın açıklayacağı demokratikleşme paketi üzerinden hükümete yüklendi.
“Bizim haricimizdeki bütün alternatifler tükenmiştir. Başbakan Erdoğan, çarkıfelek gibi dönmüş ve gelgitleriyle huzurumuzu gölgelemiştir. Bugün şiddetin revaçta olduğunu açıkça göreceksiniz. Sosyal barış, iletişim, uzlaşma ve diyalog kopma noktasındadır. Sanat sancılıdır, spor dağınıktır, sağlık iflas etmiştir. Sokaklar, haneler, statlar, çarşılar, hayatın her alanı şiddetin pençesindedir. Türkiye iyi yönetilmemektedir. Gençlerimiz hakarete uğramaktadır. Eğitim ve öğretim hayatı çürümek üzeredir. Çatışmak, boğuşmak, çekişmek neredeyse salgın haline gelmiştir. Siz karanlık emelleri ölüm pahasına meydan okudunuz. Türkiye seçimde kendi geleceğini tayin edecek, ilk sandıkta ihanetin belini kıracaktır” dedi.

DEMOKRATİKLEŞME PAKETİ
Demokratikleşme paketi üzerinden Erdoğan’a yüklenen Bahçeli, “PKK ve İmralı canisi dışında kimseye sormadan , tartışmadan , demokrasiden bahsetmek küflenmiş bir aklın ürünüdür. Bu paket madem her sorunu çözüyorsa neden hazırlık aşaması sır gibi saklanmıştır. Bu paket İmralı canisi, Kandil Dağı ve Başbakan tarafından hazırlanan yeni bir ihanet reçetesidir” diye konuştu.
(İHA)