BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Aldığımız sonuçlar tesadüf değil

Çaykur Rizespor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Baltacı, Galatasaray deplasmanına üç puan için gittiklerini ama maçtan bir puanla ayrıld...

Abone ol

Çaykur Rizespor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Baltacı, Galatasaray deplasmanına üç puan için gittiklerini ama maçtan bir puanla ayrıldıklarını belirterek, “Aldığımız sonuçların tesadüf olmadığını herkese gösterdik” dedi.
Spor Toto Süper Lig’in 6. hafta maçında Çaykur Rizespor deplasmanda güçlü rakibi Galatasaray ile 1-1 berabere kalırken, oynanan futbol ve alınan bir puan Çaykur Rizespor yönetimini mutlu etti.
İlk yarı istedikleri oyunun ortaya konulamadığını belirten Çaykur Rizespor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Baltacı, “Daha önce ki maçlardaki gösterdiğimiz performansı maçın ikinci yarısında ortaya koyarak beraberliği yakaladık. Bu beraberlikle aldığımız bir puanla şu an ligde maç fazlasıyla lideriz. Diliyoruz ki zirvede olan takımlar puan kaybederse bu liderliğimizi devam ettirebiliriz. Biz Galatasaray deplasmanına gittiğimizde üç puan için buraya geldik diyorduk. Maç öncesi buna insanlara anlatmak güçtü ama maç sonrası gördük ki dişe diş bir mücadele oldu. Herkese alınan puanların tesadüfü olmadığını bu maçta gösterdik. Maçın hakemi ile ilgili açıklamalar yapıldı. Ben maçın hakemini genel olarak beğendim. Maçta Sabri’de oyun dışında kalabilirdi. Kırmızı kartta hakem haklıydı. Goller de her hangi bir hatası yoktu. Burak’ın pozisyonu bariz ofsayttı. Maçta penaltı pozisyonları da yoktu. Maçtan sonra hakemin yanına giderek yönetiminden dolayı kutladım ve ‘çok iyi bir maç yönettiniz tebrik ediyorum’ dedim. Hakem arkadaşlarımızda sonuçta bir insan. Onlara bizde sahada yardımcı olursak daha az hataları olacaktır. Sonuçta yaşanan hatalar bütün kulüpleri etkiliyor. Bunları en aza indirmek için bizde hakem arkadaşlarımıza yardımcı olmalıyız” diye konuştu.
Galatasaray yönetiminin kendilerini dostça karşıladığını da belirten Baltacı, “Maç öncesi Galatasaraylı yöneticiler ile yemekte buluştuk. Futbolcularımızı gayet misafirperver bir şekilde karşıladılar. Her şey çok güzeldi. Her hangi bir olumsuzluk yaşanmadı. Maç içerisinde ufak tefek fauller kartlar olabiliyor. Bunlar sahada olağan şeylerdir. Maçın atmosferiyle sahada yaşananlar sahada kalıyor. Maça Rize Milletvekilimiz ve Gümrük ve Ticaret Bakanımız Hayati Yazıcı’yı çağırmıştık. Sağolsun bizi kırmayarak maçı gelip seyretti. Yaklaşık ikin bin beş yüz taraftarımız takımımızı yalnız bırakmadı. Maç boyunca takımlarını desteklediler. Onlara da çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.
Salı günü Ziraat Türkiye Kupası’ında İstanbulspor ile karşılaşacaklarını hatırlatan Baltacı, “Şu an takımımız halen İstanbul’da. Salı günü oynayacağımız Türkiye Kupası maçı ardından Rize’ye döneceğiz. Hocamız daha öncede açıkladığı gibi kupada da ligde de başarılı olmak için mücadele edeceğiz. Kupada da hedeflerimiz var. İstanbulspor iyi bir rakip. Deplasmanda oynayacağımız maçta bizi taraftarlarımız yine gelerek takımlarına destek vermelerini istiyoruz. Bu maçta çok fazla forma şansı bulamayan arkadaşlarımıza şans verilecek. Mutlak hedefimiz galibiyet olacak" ifadelerini kullandı.
(İHA)