BIST 10.261
DOLAR 32,27
EURO 34,81
ALTIN 2.457,49
HABER /  POLİTİKA

Demirtaş'ın mesajını iletti Erdoğan bakın ne cevap verdi

Muharrem İnce HDP'nin adayı Selahattin Demirtaş'ın 'her aday birer hafta hapis yatsın adil olsun' mesajını Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ilettiği söyledi. Erdoğan ise hapis yattığı günleri hatırlatarak Demirtaş'ın mesaja verdi.

Abone ol

CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Hakkâri’de gerçekleştirdiği mitingin ardından Yüksekova’ya geçerken bir grup gazeteciyle sohbet etti. Erdoğan ile yaptığı görüşmeden bir detayı paylaşan İnce, “Selahattin Demirtaş'ın, 'Bütün adaylar birer hafta sırayla yatsın, adil olsun’ dediğini Erdoğan'a aktardığını ve Erdoğan'ın da ‘Ben hapis sıramı savdım’ cevabını verdiğini söyledi.

Demirtaş kendisini hapishanede ziyaret eden Muharrem İnce ile diğer cumhurbaşkanı adaylarına gönderdiği mesajda şunları söylemişti: ‘Bir önerim var, diğer adaylara da söylersen sevinirim. Ben buradayım, siz geziyorsunuz’ dedi. Bütün adaylar sırayla bir hafta hapiste yatsınlar. Benim yerime birer hafta yatsınlar adil olsun’

ERDOĞAN 'BEN SIRAMI SAVDIM' DEDİ

İşte Demirtaş'ın bu esprili mesajı İnce-Erdoğan görüşmesinde gündeme geldi. İnce o sohbeti şöyle anlattı:

“Selahattin Demirtaş, ‘Ben hapisteyim siz geziyorsunuz. Bütün adaylar birer hafta sırayla yatsın, adil olsun’ dedi. Ben de Sayın Erdoğan’a söyledim bunu. Erdoğan da ‘Ben hapis sıramı savdım’ dedi.