BIST 9.645
DOLAR 32,57
EURO 34,77
ALTIN 2.412,28
HABER /  GÜNCEL

Korkunç olay! Üvey dede 5 yaşındaki çocuğu istismar etti

İZMİR'de 72 yaşındaki üvey dede, annannesine emanet edilen 5 yaşındaki küçük kıza cinsel istismarda bulundu. Küçük kızın annesi, “Kızımın durumu çok kötü. Herkesten korkuyor. Çocuğumu anneme emanet etmiştim, koruyamamış” diye isyan etti.

Abone ol

İZMİR’DE yaşayan Y. ailesinin 5 yaşındaki küçük kızının bir süredir farklı davranışlar sergilemeye başlaması ve bunu anaokulundaki öğretmeninin de farketmesiyle  korkunç  bir olay deşifre oldu. Bundan iki ay önce bir gece küçük kız, babası C.Y.’ye üvey dedesi M.’nin (72) cinsel bölgesine dokunduğunu anlattı. 5 yaşındaki kızının vücudunu inceleyen annesi O. ve babası C.Y. bazı kızarıklıklar tespit etti. 

GEL SANA TABLET VERECEĞİM... Hürriyet'in haberine göre, küçük kızlarına daha detaylı sorular soran aile, üvey dedenin, “Gel tablet vereceğim” sözleriyle kendisini anneannesi yokken odasına çağırıp elbiselerini çıkardığını, vücudunu ellediğini söyledi. Bunun üzerine anne-baba ve anneanne, üvey dede M. ile görüştü. Dede, torunun anlattıklarını inkar etti, anne ve baba, küçük kızı pedagoga götürdü. Pedagog aileye, küçük kızın cinsel istismara uğradığını ve şikâyetçi olmaları gerektiğini söyledi.

SAPIK DEDE BİRÇOK ÇOCUĞU İSTİSMAR ETMİŞ... M.’nin daha önce küçük kızın annesinin teyzesinin torunu olan N.A.’ya da cinsel istismarda bulunduğu, yine aynı şekilde M.’nin büyük kızı L.’nin eşinin akrabalarından birine de tacizde bulunduğu iddialarını da duyan aile soluğu savcılıkta aldı. Cumhuriyet Savcılığı hemen harekete geçti. Dede M. 5 Nisan’da gözaltına alındı. İfadeler ve hastane raporları üzerine dede M. 6 Nisan’da tutuklandı.

SAPIK DEDE BİR DE FELÇLİYMİŞ... Dört yıl önce felç geçirdiği için sol eli ve ayağının tutmadığını, kalbinde stent olduğunu anlatan dede M. ifadesinde küçük kızın çok zeki ve hayal dünyası geniş olduğu gerekçelerini gösterip kendisine iftira attığını iddia etti. Davanın ilk duruşması ise 22 Mayıs’ta görülecek. 

ANNEM EMANET ETTİĞİM ÇOCUĞUMU KORUYAMADI... Hürriyet’e gözyaşları içinde konuşan anne O. şunları söyledi: “Çalıştığımız için anaokulundan kızımı annem alıyordu. Sadece iki saat bakıyordu. Kızımın durumu çok kötü. Herkesten korkuyor. Yanımdan ayrılmıyor. İşyerime getiriyorum. İlk duyduğumda anneme ‘Çocuğumu sana emanet etmiştim. Sen koruyamamışsın çocuğumu’ dedim. Bu yaşananları nasıl fark etmez... Üvey babam tutuklandıktan sonra ortadan kayboldu.”