BIST 9.080
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.309,53
HABER /  GÜNCEL

Destici hangi şehirden aday olacak? BBP'ye kaç vekil verilecek?..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile BBP lideri Mustafa Destici arasındaki görüşmenin perde arkasında neler oldu? Destici hangi şehirden milletvekili adayı gösterilecek?.. BBP'ye kaç milletvekili verilecek?..

Abone ol

CUMHURBAŞKANI Tayyip Erdoğan ile BBP lideri Mustafa Destici görüşmesinde, Destici'nin hangi şehirden aday gösterileceği, BBP'ye kaç milletvekili verileceği ve hangi ellerde BBP adayı gösterileceği gibi konuların ele alındığı öğrenildi. İşte o görüşmenin perde arkası ile kulislere sızanlar...

ÜÇ FORMÜL MASAYA YATIRILDI... Görüşmede ‘üç seçenekli milletvekili adaylığı’nın gündeme geldiği öğrenildi. Edinilen bilgiye göre, BBP’ye verilecek milletvekilleri konusunda kesin yerler, kritik durumda olan şehirler ve BBP tabanının motivasyonu için konulacak isimler olarak sıralanan üç formül ele alındı.

BBP, 1995'TEKİ 7 MİLLETVEKİLİNİ HATIRLATTI... AK Parti ve BBP’nin milletvekili sayısı konusundaki fikirleri dile getirildi. 1995 yılında ANAP listelerinden seçime giren BBP’nin 7 milletvekili çıkardığı hatırlatıldı.

DESTİCİ NEREDEN ADAY GÖSTERİLECEK?.. BBP lideri Destici’nin ise Ankara veya Eskişehir’den aday gösterilmesi gündeme geldi. Ankara’dan milletvekili adayı olmak isteyen Destici için son kararı Erdoğan verecek.

BBP KENDİ AMBLEMİYLE MİTİNG YAPACAK... BBP, kampanya süresince kendi bayrağı ve amblemini kullanacak. Bu çerçevede AK Parti’nin kurumsal çalışmalarında BBP de yer alacak.

ORTAK MİTİNG OLABİLİR... Erdoğan’ın görüşmede MHP ve BBP ile ortak mitinge sıcak baktığı öğrenildi. Erdoğan’ın ortak miting, kampanya süreci ve seçim çalışmalarıyla ilgili önümüzdeki günlerde MHP Lideri Devlet Bahçeli ile de bir araya gelebileceği öğrenildi. 

Destici'den Erdoğan'a özel hediye! Gazeteciler görünce dua ettiDestici'den Erdoğan'a özel hediye! Gazeteciler görünce dua ettiDestici'den Erdoğan'a özel hediye! Gazeteciler görünce dua ettiDestici'den Erdoğan'a özel hediye! Gazeteciler görünce dua ettiHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN