BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Demirörene tam yetki

Beşiktaş, özellikle Şampiyonlar Ligi’ne gidebilmenin hayallerini kuruyor. Kartal, bunun yanında transferi de takibe aldı.

Abone ol

Bu sezon şampiyonluğu kaçırmasının ardından Avrupa’ya açılacak bir kapı arayan Beşiktaş, özellikle Şampiyonlar Ligi’ne gidebilmenin hayallerini kuruyor. Kartal, bunun yanında transferi de takibe aldı.

Hırvatistan’a giden, Gordon-Biscan takası için Dinamo Zagrep ile görüşen Menajer Sinan Engin, burada başka futbolcuları da takibe aldı. Takas konusunda Dinamo’nun ekstra para istemesinin transferi engellediği belirtilmişti. Siyah-beyazlıların buna rağmen, Gordon için bir kez daha görüşeceği öğrenildi.

Transfer komitesi konusunda yaşanan krizde de top Başkan Yıldırım Demirören’e atıldı. Bu komitenin oluşumunda Demirören tek yetkili olacak. Ağırlığını yöneticilerin oluşturacağı komitenin kuruluşu, Mehmet Özdilek’e olan tepkiden dolayı önümüzdeki günlere bırakılmıştı.
Beşiktaş Yönetimi’nin, öncelikle sağ bek, stoper ve sol kanat oyuncusu olmak üzere üç transfer düşündüğü, bunların tamamlanmasının ardından orta sahaya yeni isimlerin bakılacağı öğrenildi. Siyah-beyazlıların, özellikle Holosko gibi, gelecek vaat eden genç yabancılara yöneleceği, bunları satması durumunda da para kazanmayı planladığı ifade edildi.

Siyah-beyazlılara önerilen yabancılara her gün bir yenisi ekleniyor. www.transfermarketweb.com sitesinde yazan habere göre Beşiktaş’ın, Hajduk Split takımında forma giyen Rukavina ile ilgilendiği belirtildi. 21 yaşındaki Hırvat golcü için “Hırvatistan’ın Messi’si” yakıştırması yapıldığı vurgulandı. Rukavina ile Fransa’nın Lyon Kulübü’nün de ilgilendiği belirtildi.