BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Demirören'e karşı Cimbom tek ses

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'in TFF başkan adaylığına karşı olduğunu açıklayan ilk kulüp ise Galatasaray oldu.

Abone ol

Galatasaray'da araları bozuk olduğu ileri sürülen Adnan Öztürk ve Ali Dürüst, Demirören'e karşı birleşti.

Türkiye, Beşiktaş Başkanı'nın TFF Başkan adaylığını konuşuyor ve tepkilere bakılırsa her kafadan bir ses ve doğal olarak farklı bir görüş çıkıyor.

Sarı kırmızılı yönetim adına konuşan asbaşkan Adnan Öztürk kısaca, "Davada adı geçen bir kulübün başkanının adaylığını olağan karşılamıyoruz" dedi. Adnan Öztürk'ün bu açıklamasının ardından gözler Ali Dürüst'e çevrildi. Bilindiği gibi Ali Dürüst, Mayıs ayında göreve gelen yönetimin hemen hemen bütün icraatlarında Adnan Öztürk ile farklı düşünüyordu.

Yıldırım Demirören'in TFF Başkan adaylığı ile ilgili görüşünü açıklayan Ali Dürüst ise şu ifadeyi kullandı; "Beşiktaş Kulübü'nün dava dosyasında ismi geçiyor. Yıldırım Bey'in adaylığını olağan karşılamıyoruz. Zaten bu konuda Adnan Öztürk kardeşim açıklama yaptı. Ben de katılıyorum." Bu açıklama gösteriyor ki, aylar sonra Ali Dürüst ile Adnan Öztürk bir konuda fikir birliğine vardı. Deyim yerindeyse Yıldırım Demirören'in başkan adaylığı Galatasaray Yönetimi içindeki bölünmüşlüğü ortadan kaldırdı ve Beşiktaş ile oynanacak derbi öncesinde Galatasaray Yönetimi ilk kez tam kadro bir konuda aynı görüşü savunuyor.