BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,91
ALTIN 2.428,99
HABER /  MAGAZİN

Demet Akbağ'ın oğlu Ali Çıka kaç yaşında nerede okuyor?

Demet Akbağ'ın eşi Zafer Çika trafik kazası sonusu 59 yaşında hayatını kaybetti. Ailesini ve sevenlerini kahreden ölüm haberinin ardından ise Demet Akbağ ve Zafer Çika'nın tek çocukları olan Ali Çika'nın hayatı merak edildi. Peki Ali Çika kimdir, kaç yaşında ve nerede okuyor? İşte merak edilenler...

Abone ol

Usta oyuncu Demet Akbağ'ı 20 yıllık eşi Zafer Çika'nın zamansız ölümü yıktı. Sevenlerini ve ailesini yasa boğan ölüm haberinin ardından Zafer Çika ve oğlu Ali Çika'nın hayatı merak konusu oldu. Dillere destan bir aşk hikayesi ile evlenen Demet Akbağ-Zafer Çika çiftinin Ali adında bir çocukları var. 

İzmir'de şoförünün kullandığı araçta kaza geçiren Zafer Çika emniyet kemeri takmadığı için ön camdan yola fırladı ve tüm müdahalelere rağmen yaşamını 59 yaşında yitirdi. Geride gözü yaşlı bir evlat bırakan Zafer Çika'nın oğlu Ali Çıka'da merak edildi. 

1999 yılında hamile kaldığı için sürpriz bir şekilde Zafer Çika ile Milano'da evlenen Demet Akbağ'ın oğlu Ali Çika 20 yaşında ve babası gibi koyu bir Galatasaray taraftarı. 

Anne ve babasının ünlü olmasına rağmen ekran önüne çıkmayan ve kameralara alışık olmayan Ali Çika, sosyal medyadan ailesi ile pozlarını paylaşmayı da ihmal etmiyor. 

DEMET AKBAĞ VE ZAFER ÇİKA NE ZAMAN, NASIL EVLENDİ: 18 Mayıs 2014'te yayımlanan Posta Gazetesi'nin Karnaval ekinde, Demet Akbağ’ın eşi Zafer Çika şöyle anlatılıyor;

Zafer Bey doğma büyüme İzmirlidir. Şehrini, işini gücünü bırakıp aşkı uğruna İstanbul’a taşınır. Büyük aşktır onlarınki. 

“Çocuğumuz olursa evleniriz” diye düşünürler. Demet Akbağ 39 yaşına geldiğinde tam da yaşı dolayısıyla ‘O defteri artık kapattım’ diye düşündüğü sırada hamile kaldığını öğrenir. Kimseye söylemez; 30 Ağustos Zafer Bey’in doğumgünüdür, o güne saklar bu sürprizi. Zafer Bey mutluluktan havalara uçar. Hemen evlenme planı yapılır. Ve Galatasaray-Milan maçını seyretmeye gittikleri gün, 19 Eylül 1999’da iki şahitle Milano’da evlenirler. 2000’de Ali dünyaya gelir. Demet Akbağ, Ali’li yıllarını hayatının en güzel yılları olarak tanımlar...

Mayıs başında eşi kalp krizi geçiren Demet Akbağ zor günler geçirmişti. Neyse ki bu kötü günler geride kaldı ve bugünlerde Demet Akbağ, Cannes Film Festivali’nin Türk yıldızı olma sevincini yaşıyor."

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Demet Akbağ’ın 20 yıllık eşi Zafer Çika kazayı patlayan lastik yüzünden yapmış
Foto Galeri Demet Akbağ’ın 20 yıllık eşi Zafer Çika kazayı patlayan lastik yüzünden yapmış Galeriye Gözat