BIST 10.046
DOLAR 32,52
EURO 34,74
ALTIN 2.398,60
HABER /  EKONOMİ

Demet Akalın ile 97. şey

gnçtrkcll’in “Gençken Yapılacak 100 Şey” kampanyasının ikinci reklam filminde ünlü pop sanatçısı Demet Akalın da rol aldı.

Abone ol

Listenin 97’nci sırasında yer alan “Bir ünlü şahsiyeti seninle McDonald’s’a gelmeye ikna et” maddesini canlandıran Akalın, sonunda ısrarlara dayanamayarak ikna oldu ve gnçtrkcll’liyle McDonald’s’a gitti!

Türkiye’nin en büyük gençlik kulübü gnçtrkcll’in yeni kampanyası “Gençken Yapılacak 100 Şey”, gençlere sadece gençken yapılabilecek şeyleri yapmaları için güç veriyor ve eğlenceli fırsatlar sunuyor.

Gençlerin kendi güçlerini fark etmelerini ve gençliklerini doyasıya yaşamaları için harekete geçmelerini sağlamayı amaçlayan kampanya ile; www.genckenyapilacak100sey.com adresindeki listede yer alan maddeleri gerçek hayatta yapan ve çektikleri videoyu yollayarak “gençliğinin gücü”nü gösterenlere, birbirinden cazip armağanlar sunuluyor.

Mini Cooper Fırsatı

gnçtrkcll’liler, yayınlanan her videoları için 100 kontör/25 dakika kazanacak; yüklenen videoları izleyenler ise 5 kontör/1,5 dakika kazanma fırsatı yakalayacak. Kampanyanın büyük ödülünü, birbirinden güzel alternatifler arasından yine gnçtrkcll’liler belirleyecek. www.genckenyapilacak100sey.com sitesindeki anketi dolduran gnçtrkcll’liler, bir kişiye Mini Cooper, iki çifte dünya seyahati, 50 kişiye iPhone 3GS ve 3 kişiye Turkcell’lilerle bir yıl bedava konuşma arasından büyük ödülü seçecek.

Bir menü alana bir menü bedava

gnçtrkcll ve McDonald’s’ın dördüncü defa düzenlediği kampanya ile gnçtrkcll üyeleri, aldıkları ikinci menüyü bedava alma şansına sahip olacak. Gençlere harcamalarında büyük avnataj sağlayan kampanyadan faydalanmak için gnçtrkcll McDonald’s kampanya şifresini kullanmak yeterli oluyor.

Bir alana bir bedava kampanya kapsamında; gnçtrkcll Çıtır Chicken Menü, Hamburger Super Menü, 6’lı Chicken McNuggets Menü, Etli veya Tavuklu McTurco Menü ve küçük kahve ile servis edilen EggMcMuffin Menü bulunuyor. Bir menü alan, kampanya kapsamındaki istediği ikinci menüyü bedava seçebiliyor.

İki menü 11,5 TL kampanyası kapsamında ise; orta boy patates kızartması ve orta boy Coca-Cola ile servis edilen Double KöfteBurger Menü ve McChicken Menü bulunuyor.

Big Mac Menü’den vazgeçemeyenler ise 13,50 YTL ödeyerek iki Big Mac Menü alabiliyorlar.