BIST 9.916
DOLAR 32,46
EURO 34,74
ALTIN 2.436,02
HABER /  SPOR

Delgadodan şampiyonluk sözü

Beşiktaş'ın Arjantinli futbolcusu Matias Emilio Delgado, şampiyonluk sözü verdi

Abone ol

Beşiktaş'ın Arjantinli futbolcusu Matias Emilio Delgado, siyah-beyazlı takımın sezon sonunda Turkcell Süper Ligi'nde şampiyon olacağına ekipteki tüm arkadaşları gibi kendisinin de inandığını söyledi.

BJK internet sitesinde siyah-beyazlı taraftarlardan gelen soruları yanıtlayan Delgado, Beşiktaş'ın şampiyonluk şansıyla ilgili bir soruya, "Evet kesinlikle inanıyorum ve takım arkadaşlarımın hepsi benim gibi düşünüyor" diye yanıt verdi.

Genç ve yeni bir takım olduklarını, bu yüzden ilk haftalarda puan kayıpları yaşandığını anlatan Delgado, "Kısa zamanda istenilen düzeyde olacağız" dedi.

Şu anda, geçen sezon görev yaptığı FC Basel'deki performansında olmadığını kaydeden Delgado, "İstediğim gibi oynamıyorum. Bunun farkındayım. Çünkü kısa bir süre önce ciddi bir sakatlık yaşadım ve idmanlara daha yeni başladım. Kısa bir süre sonra istenilen düzeye geleceğim" diye konuştu.

UEFA Kupası'nda zor bir grupta mücadele edeceklerinin altını çizen Arjantinli futbolcu, "Rakiplerimizin hepsi kaliteli ekipler. Ancak takım olarak gruptan çıkma inancımız çok yüksek" dedi.