BIST 10.269
DOLAR 32,24
EURO 34,84
ALTIN 2.423,95
HABER /  GÜNCEL

Dehşet kazada burun bile kanamadı

Görenlerin şaşkınlığını gizleyemediği kazada, tanker sürücüsü de dahil olmak üzere kimsenin burnu bile kanamadı.

Abone ol

Adana'da meydana gelen trafik kazasında mazot yüklü tanker aşırı hız sebebiyle kontrolden çıkınca, park halindeki bir otomobil ile bir kamyoneti altına alıp, yine park halindeki bir kamyonu yaklaşık 70 metre sürükledi.

Kaza merkez Yüreğir ilçesi Mithat Özhan Bulvarı, 6. Kolordu Komutanlığı karşısında meydana geldi. İddiaya göre, Yaşar Koşkanoğlu(55) hakimiyetindeki, 01 FZ 647 plakalı mazot yüklü akaryakıt tankeri aşırı hız sebebiyle kontrolden çıktı. Önce kaldırıma çarpan tanker, daha sonra park halindeki 01 DE 668 plakalı otomobile, daha sonra 01 US 009 plakalı kamyonete daha sonra 01 UZ 707 plakalı kamyona çarptı.

Kazanın etkisiyle iki araç tankerin altında kalırken, yaklaşık 70 metre sürüklendiği belirtilen kamyon da bir eve çarpmak üzereyken durabildi. Tanker sürücüsünün ihmaline rağmen kaza şans eseri faciaya dönüşmedi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri patlama ihtimaline karşı tanker ve diğer araçlara su sıkarak önlem aldı. Yol trafiğe kapanırken kaza yerine toplanan vatandaşlar film izler gibi şaşkın bakışlarla itfaiyenin çalışmalarını izledi. Kaza yerine çok yakın bulunan bir yorgancı ise yangın ihtimaline karşı dışarıda bulunan yastık yorgan gibi malzemeleri dükkanın içine taşıdı.

Polis, güvenlik şeridi çekerek meraklı vatandaşları olay yerinden uzaklaştırmaya çalıştı. İfadesi alınmak üzere polis merkezine götürülen tanker şoförü Koşkanoğlu'nun da sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Görgü tanıklarının korkuyla anlattığı kazada kimsenin burnunun bile kanamamış olması büyük bir şans olarak değerlendirilirken yaralanma ya da can kaybı olmaması herkesi sevindirdi.