BIST 10.046
DOLAR 32,29
EURO 34,68
ALTIN 2.411,45
HABER /  DÜNYA

Dehşet anları saniye saniye kameralara yansıdı

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinin en işlek caddelerinden biri olan eski İtfaiye Caddesi’nde sabah saatlerinde dehşet dolu saatler yaşandı. Bir...

Abone ol

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinin en işlek caddelerinden biri olan eski İtfaiye Caddesi’nde sabah saatlerinde dehşet dolu saatler yaşandı. Bir kebapçının ikinci katında bıçakla kendini yaralayıp etrafa eşyalar savuran şahıs, kameralar tarafından saniye saniye kaydedildi.
Eski İtfaiye Caddesi’nde bir kebap salonunun ikinci katına giren Okay B. (48), önce iş yerini talan etti. Eline geçirdiği eşyaları caddeye fırlatan şahıs, bir yandan da elindeki bıçakla çevreye küfürler yağdırarak kendini kesti. Derdinin ne olduğu öğrenilemeyen şahıs, girdiği pide salonunun camlarını kırıp içerideki eşyaları dışarı atarken bir yandan da kendisini görüntülemeye çalışan basın mensuplarına küfür etti. Bir ara elindeki bıçağı boğazına dayayan şahıs, çevreye küfürler yağdırmaya devam ederken aşağıda kendisini ikna etmeye çalışan polis memurlarından sadece birinin yukarı çıkmasını istedi. Elindeki bıçakla vücudunun çeşitli yerlerini kesen şahıs, yukarı çıkan polis tarafından ikna edilerek aşağı indirildi. Önce ambulansla hastaneye götürülmesi düşünülen Okay B. daha sonra güvenlik gerekçesiyle sivil polis ekipleri tarafından Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
Bazı vatandaşlar geniş güvenlik önlemlerinin alındığı olay yerinde olup bitenleri korku dolu gözlerle izlerken, bazıları da cep telefonları ile kayıt yaptı.
(İHA)