BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Değirmenci zabıtaları uyardı

Değirmenci, zabıtalara ‘Kabahatler Kanununun’ uygulanması sırasında halka ve esnafa saygılı davranılmasını, yasaların uygulanmasında ise taviz verilmemesini istedi.

Abone ol

Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci, zabıtanın uyması ve uygulaması gereken görevleri ince taktiklerle ifade etti.

Kabahatler yasasının uygulanması konusunda hiç kimseye taviz verilmemesini isteyen Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci, zabıta personelinin görevi gereği çalışmalarında halka ve esnafa saygılı davranmalarını istedi.

DENETİMLERİ SIKLAŞTIR

Zabıta personelinin görevi gereği kanun, yönetmelik, genelge ve tüm mevzuata hakim olması gerektiğini belirten Değirmenci, bölgede denetimlerin sıklaştırılarak ruhsatsız faaliyet gösteren işyerlerinin derhal kapatılmasını istedi.

GÖBEKLİ MEMUR İSTEMEM

Başkan Değirmenci, sağlıksız ve hijyen olmayan şartlarda gıda üretimi yapan işyerlerinin derhal engellenmesi gerektiğini de ifade etti. Tüm zabıta personelinin karate ve tekwando gibi savunma tekniklerini öğrenmeleri konusunda da talimat veren Değirmenci, “Göbekli zabıta memuru istemiyorum” diye ikaz etti.