BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Avcılarspor'da başkan değişmedi

Avcılar Belediyespor kulüp başkanlığını Taner Taşdelen bu kez farklı kazandı.

Abone ol

İki listenin çekiştiği seçimlerde Avcılar Belediyespor’un başkanlığını Taner Taşdelen yeniden kazanarak başkanlık koltuğuna yeniden oturdu.

Taşdelen’e rakip olan Sebahattin Özçelik hezimete uğradığı seçimlere itiraz ederek Divan başkanlığına dilekçe verdi. Ancak itirazlar sonucu değiştirmedi ve Taşdelen 243 geçerli oyun 146’sını almayı başardı. Özçelik ise 98 oy alabildi.

Barış Manço Kültür Merkezinde yapılan kongreye katılımın oldukça yüksek olması sporcuları sevindirdi. Kongrede konuşan Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci her iki adaya da başarılar diledi. Divan başkanlığını İlhan Kahveci’nin kâtip üyelerin Osman Topaloğlu ve Mehmet Güven’in yaptığı kongrede konuşan Eski ilçe başkanı Erkan Ergüder seçimlere tek liste ile girilmesini talep ederek, adaylara başarılar diledi.

AVCILAR İÇİN HAYALLERİMİZ VAR

Avcılar Belediyespor Başkanı Taner Taşdelen de konuşmasında "Avcılarspor’un hedefleri her zaman büyük olmuştur. Öncelikli hedefimiz profesyonel lige çıkmaktır. Bunun için elimizden geleni yaptık, bundan böyle de yapmaya devam ediyoruz. Avcılarspor bizim her şeyimiz. Yeni yönetim anlayışımızla yeni dönemde daha iyi işler yapacağız. Kulübümüzü daha iyi yerlere getireceğiz. Bu koltuklar kimseye kalmayacak. Ağabeylerimiz bizlere devretti. Biz ayrı gayri yapmadan çalışacağız.” dedi.

TESİSLEŞMEYE ÖNEM VERECEĞİM

Avcılar Belediyespor Kulübüne aday olan Sebahattin Özçelik ise, arkasındaki siyasi gücün getirdiği avantajları bu güne kadar olduğu gibi Avcılar Belediye spor’un yararına değerlendirmeye devam edeceğini söyledi. Özçelik “Tesisleşmeye, kurumlaşmaya, yeni branşlara önem vereceğiz. Kim kazanırsa kazansın kulüp bizim kulübümüz. Amaç Avcılarspor’u yüceltmektir” dedi.